Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výhra balíku peněz v loterii člověku rozhodně změní život. Otázka je, jak... Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností. Ale také ke spoustě nových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (159)

JB001 

všechny recenze uživatele

Buranské komedie z hollywoodské produkce až na výjimky, které potvrzují pravidlo, nemám zrovna v lásce. A vlastně ani ty české. Například svého času jsem v kině nevydržel do konce ani u Dědictví aneb Kurvahošigutntag (a to jsem filmy Věry Chytilové měl hodně rád). Se svým dnešním hodnocením půjdu hodně proti proudu.  Výborně jsem se u toho pobavil zejména kvůli hlavním protagonistům. Petra Hřebíčková ve své roli přímo excelovala na rozdíl od trapné komedie Petra Kolečka Mezi prsty. Tu jsem naštěstí viděl jen v televizi a vydržel jsem do konce jen s vypětím všech sil. Štěstí je krásná věc je podle mého názoru na CSFD podhodnocená komedie. Já ji naopak považuji za jednu z nejlepších v posledních zoufalých letech. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabučké a to niektorých hercov mam celkom rád. Z tohoto námetu sa mohlo vytrieskať oveľa viac, ale to by musel scenárista a režisér mať lepšiu nápaditosť a tvorivosť. Žiadna zo scén nebola vtipná, ale tých trápnych tu bolo neúrekom. Neviem či sa niekto môže chovať tak tupo a detinsky, ako práve tieto postavy z filmu. Slabé 2*. ()

Reklama

Slepejsek 

všechny recenze uživatele

100x provařený námět nesliboval žádný útok na filmové nebe. A nezklamal. (i když upřímně řečeno jsem se bavil víc než na halasné bublině s názvem TENET) Těm úplně největším klišé se příběh většinou vyhýbá nebo je aspoň trošku-trošičku (nikoli po troškovsku) kropí, aby nevypadaly tak opotřebovaně. Dech autorům dochází až v závěru. Jako pozitivum lze filmu přičíst i využití méně známých herců, včetně obsazení hlavních postav - Zimovi a především Hřebíčkové role poněkud jednodušších venkovanů sednou (zvlášť u Hřebíčkové je to po jejích předchozích číslech osvěžující). ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím asi nyní budu za debila ale za mně víc než dobrý, rovnou píšu že dávám 65-70% , bavilo mně to, rozeslalo mně to a neusnul jsem! Povedené, milé obsazení. Humor docela jel, tempo tam bylo. Příběh byl jednoduchý a vše bylo vykreslené tak nereálně ovšem s tím že to byl podle mého záměr. Jedna z těch lepších českých komedií, která si na nic nehraje a cpe vam nereálný humor přímo do obličeje. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Někdy mi připadá, že mě tvůrci a herci nutí být vděčný za každou novou českou ´´komedii.´´ V období covidu to nikdo nemá lehké a tak přijmeme každého scénáristického pisálka, (ve vší úctě) nenáročného režiséra a herce, kteří si můžou za drobnou odměnu štěknout. Musím se slitovat? Ne nemusím. Za 150kč v kině bych byl hodně naštván po tomhle nereálném patvaru. Jako, že je v Čechách urážka nepít alkohol tak i mimořádná výhra souseda Pepy z prdelákova a důl plný lithia? No ták, akorát mi to připomnělo, že si zničíme Krušný hory, kvůli zasr*** baterkám. + za Zdendu Godla, který jako vždy trousil břitký romský humor  30% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Sandře (Markéta Hrubešová) spadne do vody telefon a následně řekne, že je mrtvý. Jakmile ale telefon začne utírat ubrouskem, vidíme na něm odraz rozsvíceného displeje, takže mrtvý ve skutečnosti nebyl. (SONY_)
  • „Dostal jsem roli Patrika. Je to kluk, kterému exekutoři sebrali taxíka, a tak pracuje pro obec. Nakonec peníze na toho taxíka dostane, tak s ním jezdí,“ popisuje svoji filmovou postavu Zdeněk Godla. (SONY_)

Reklama

Reklama