Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výhra balíku peněz v loterii člověku rozhodně změní život. Otázka je, jak... Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností. Ale také ke spoustě nových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (157)

Dogfish 

všechny recenze uživatele

Scénář těchto letních komedii je vždy stejný. Hodíte do hrnce pár osvědčených herců, kteří jsou momentálně populární (Hřebíčková, Langmajer nebo Vetchý), naivní scénář okořeněný rádoby vtipy a hlavně to krásné letní počasí. Je to prostě bída a pořádná komedie v nedohlednu. 1* za pár obíbených herců a druhou za hlášky Godly. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Štěstí je sice krásná věc, tento film byl ovšem holým neštěstím. Jednotlivé postavy se chovaly jako idioti, scénář na mě působil dojmem, že ho napsal další idiot, a práce režiséra tento dojem nikterak nevylepšila. Humor byl z části vyčpělý, z části byl podáván takovým způsobem, že každý vtip bídně zahynul dříve, než se ke mně mohl z posledních sil doplazit. Po dvaceti minutách jsem musel podstoupit tvrdý vnitřní boj, abych se přinutil vidět tenhle paskvil až do konce. No, ale víme přece proč se u nás takové snímky točí, tady filmaři svůj úkol splnili, product placement fungoval skvěle, sponzoři mohou být spokojeni, a co je komu po divákovi. Šmarjá a ještě ten Mumuland... ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Když je na celém filmu nejvtipnější postižený kluk na vozíčku za , kterého mluví počítač a jakýsi cigán, který hrál v takové sračce jako je Most je to smutné. Přitom potenciál to mělo podle mě vysoký klidně to mohlo být i nové Dědictví bohužel se to zmohlo jen na cca minutu zpívajícího Petra Kotvalda a dál už jsem vše zapomněl. Navíc na to, že to byly vidláci z vesnice tak si těch peněz moc nevážily 40 procent. ()

JB001 

všechny recenze uživatele

Buranské komedie z hollywoodské produkce až na výjimky, které potvrzují pravidlo, nemám zrovna v lásce. A vlastně ani ty české. Například svého času jsem v kině nevydržel do konce ani u Dědictví aneb Kurvahošigutntag (a to jsem filmy Věry Chytilové měl hodně rád). Se svým dnešním hodnocením půjdu hodně proti proudu.  Výborně jsem se u toho pobavil zejména kvůli hlavním protagonistům. Petra Hřebíčková ve své roli přímo excelovala na rozdíl od trapné komedie Petra Kolečka Mezi prsty. Tu jsem naštěstí viděl jen v televizi a vydržel jsem do konce jen s vypětím všech sil. Štěstí je krásná věc je podle mého názoru na CSFD podhodnocená komedie. Já ji naopak považuji za jednu z nejlepších v posledních zoufalých letech. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Zlatý "Bohuš". Nevtipný film o buranech, kteří neví, co s penězi, tak z nich lítají jako peří z protrhlého polštáře. Snad jen kromě ironie, co vše si lze za peníze koupit, se míjí příběh účinkem. Hlavní postavy jsou vysoce nesympatické a vůbec jim nezasloužené "štěstí" nepřeji, ostatní kolem nich se vlastně chovají jako hyeny také skoro všichni. Chybí mi náznak pozitivního, když už postrádám i humor. Petra Hřebíčková je zde opravdu ošklivá - o pár hodin dříve hráli v televizi "Bezva ženská na krku", kde je úplně jiná. Jinak mě ale obsazení překvapilo, i drobné role byly zajímavé, včetně hláškujícího Godlova cigána. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Herečka Eva Leinweberová má v úvodních titulcích uvedené jméno Ewa. V závěrečných titulcích už má jméno uvedené správně. (dopita)
  • Sandře (Markéta Hrubešová) spadne do vody telefon a následně řekne, že je mrtvý. Jakmile ale telefon začne utírat ubrouskem, vidíme na něm odraz rozsvíceného displeje, takže mrtvý ve skutečnosti nebyl. (SONY_)

Reklama

Reklama