Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výhra balíku peněz v loterii člověku rozhodně změní život. Otázka je, jak... Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností. Ale také ke spoustě nových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (157)

natalanka 

všechny recenze uživatele

Petr Kotvald to s mumulandem totálně zazdil... to byla taková pecka, super nápad :-) A Zdenda Godla s větou " on se ptá jestli umím kopat?"... to byla druhá pecka.....no nasmáli jsme se. Peťa Hřebíčková byla boží, v té zvláštní jednoduchosti a dobrotě... moc se mi líbila a Petr Vaněk jako zakřiknutý vážkolog....za nás to byla příjemná komedie. Palec nahoru i za kapelu na svatbě... to nemělo chybu.. A já bych taky ráda vyhrála 176 miliónů..... :-) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nějak bláhově jsem si myslel, že šuplík pracovně nazvaný „úplně zbytečné tuzemské filmy“ je narvaný k prasknutí a ono ejhle, ještě se tam nějaké místečko najde. Řekněte mi upřímně. Pro koho se točí podobné „kousky“? Kdo je bude chtít zhlédnout podruhé, po třetí atd.? Jste to vy? Plusem snad jenom, že s tradiční Hřebíčkovou (Polívkovou, Dykovou, Geislerovou) penízky nepočítá tradiční Vetchý (Langmajer, Macháček, Čermák). Viděl jsem…..děkuji….již nebudu mít potřebu to zopakovat. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Když někdo v loterii shrábne pohádkovou výhru, hned získá spoustu nových kamarádů. Ukrojit si chce i třeba soused Marek Taclík, mimo jiné vášnivý divák pořadu o leteckých katastrofách: „No, a teď nevím, kam to spadlo!“ A právě na podobných vesnických křupanech a flákačích i atmosféře obyčejné dědiny tahle řachanda scénáristy Jaroslava Sauera (Pepa, oba díly Špindlu) stojí. A padá. Každopádně za mě byl u jiných tuzemských kousků index otravnosti a trapnosti ještě o bod níž. Což je samozřejmě pochvala. Ústřední pár pochopitelně kvůli balíku peněz zjistí, že doposud hezký vztah šel do kytek, a že život nestojí na Mumulandu, kterej najdem a neslezem z něj. Herci jsou na dané poměry solidní, humor místy zafunguje, samozřejmě na hlubší myšlenky nebo nápaditý děj zapomeňte. Za mě lehká jednohubka, v českém rybníčku se urodily mnohem horší kusy. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

To téma má potenciál, proto se o něm tak často někde píše. Lidi přijdou k velkejm penězům a můžou s nimi naložit na milión způsobů. Ten, který si zvolil Čenda, mi přišel mimořádně nešťastnej. Iritovalo mě to a hnětlo a přebilo to všechny ostatní hrůzy, který se tu odehrávaly. Pořád věřím, že to mohlo být i dobrý. Ale nebylo. ()

Dogfish 

všechny recenze uživatele

Scénář těchto letních komedii je vždy stejný. Hodíte do hrnce pár osvědčených herců, kteří jsou momentálně populární (Hřebíčková, Langmajer nebo Vetchý), naivní scénář okořeněný rádoby vtipy a hlavně to krásné letní počasí. Je to prostě bída a pořádná komedie v nedohlednu. 1* za pár obíbených herců a druhou za hlášky Godly. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Sandře (Markéta Hrubešová) spadne do vody telefon a následně řekne, že je mrtvý. Jakmile ale telefon začne utírat ubrouskem, vidíme na něm odraz rozsvíceného displeje, takže mrtvý ve skutečnosti nebyl. (SONY_)
  • „Dostal jsem roli Patrika. Je to kluk, kterému exekutoři sebrali taxíka, a tak pracuje pro obec. Nakonec peníze na toho taxíka dostane, tak s ním jezdí,“ popisuje svoji filmovou postavu Zdeněk Godla. (SONY_)

Reklama

Reklama