Reklama

Reklama

Gangster, policajt a ďábel

  • Jižní Korea Akinjeon (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

V Čchonanu je v autě brutálně ubodán muž a případu se ujímá detektiv Jung Tae-seok (Moo-yeol Kim) se svým parťákem Bae Soon-hoem (Yoon-seong Kim). Jung si jako jediný případ spojí s dalšími vraždami, které byly spáchány stejným způsobem, a dojde mu, že je má na svědomí sériový vrah. Když tentýž vrah napadne a pobodá i šéfa gangu Jang Dong-sua (Dong-seok Ma), oběma mužům dojde, že musí spojit síly, aby ho dopadli. Každý ovšem sleduje svůj vlastní cíl. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (82)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Tak jsem viděl originál a jsem trochu zklamaný, je to tak 5-6 z 10. Má to cool námět, tradičně skvělého Ma Dong-seoka, ale to je to je tak všechno, dost jsem se někdy v půlce nudil. Remake tomu může jenom prospět, jenom teda doufám že se Sly nenacpe do role policisty, to je poloha která mu fakt nesedí. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Po pro mě dá se říct bezchybném a kulervoucím "Beomjoidoši" přichází můj korejský oblíbenec Dong-seok Ma s dalším parádním filmem - tentokrát není za slušňáka, ale stojí na opačné straně barikády (samozřejmě, i když se nejedná o čestného občana, nýbrž klasického gangstera a vládce podsvětí, člověk mu fandí i tak, morálka nemorálka). Tady můžeme za všudypřítomného korejského mluvení "joooooo, joooo-ooo", nebo při nadávkách "ašššššš, ššššš" sledovat nevyhnutelné spolčení ganstera a policajta, kteří jdou po společném nepříteli. Korejci opět nezklamali....................moje hodnocení = 8 z 10. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

S trochou nelibosti musím dát čtyři. Proč "musím"? No protože mě to bavilo určitě víc, než vyhajpovaný středoproudový Parazit. A proč "s trochou nelibosti"? Protože postava Policajta byla tak nehorázné a nesympatické hovado, že já osobně bych byl určitě radši grázl, než takovýhle retard. Druhá hlavní postava, tedy Gangster, byl naopak skvělý řízek a sympaťák. Líbil se mi jeho způsob řešení problémů. Jeho nápad udělat si z nepohodlné osoby boxovací pytel, respektive náplň boxovacího pytle, mě docela zaujal. Ani fackovací panák u oběda nebyl špatný. Ale dal se do holportu s fízly, takže taky žádný idol. Zato ovšem zabiják, říkejme mu třeba Bestie, je těžce nářezová figura. S tímhle xichtem a výrazem by mohl strašit v cirkusu děti a ani by ho nemuseli moc maskovat. Škoda že nedostal víc prostoru, zasloužil by si hlavní roli v nějakým hodně zvráceným celovečeráku, třeba o psychopatickým sadistickým nekrofilním kanibalovi. Nic bych za to ale nedal, že v civilu je to hodnej, milej a neškodnej kluk. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Další jihokorejské krimi o sériovém vrahovi, které je inspirované skutečností. A opět Korejci nezklamali, tohle prostě umí, velká spokojenost. Tentokrát se neústupný polda musí spojit s gangsterem a společně se pouští po stopách ďábla. Slušný obsazení, postavy sympatický, i hromotluka Ma Dong-seoka musí mít člověk jako gangstera rád. Má to svižnější tempo než Dark Figure of Crime a ani si to nedrží dvouhodinovou stopáž jako spoustu JK filmů, takže to má drive a rychle to odsýpá. Při pár scénách jsem se i pousmála a tu s připíjením jsem si musela pustit několikrát. Na tohle se rozhodně ráda podívám znova. Přeloženo. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Krajně nesympatický, hnusně afektovaný a trapně přehrávající ťamanský policejní rádoby veledrsoň Yoo-sem Chooy, no hotový postrach rýžovišť a roztřesávač bambusů, a totálně sympatický, hustokrutě tvrdý a skvěle hrající šarmantní ťamanský organizovaný zločinec Ye-Boo Tie spolu honí. Honí kulantně vyšinutého, solidně úchylného skutečně událostního masouna Ja-Soo Paka, který je strašně chce opíchat. Třiceticentimetrovým dranžírákem. Do kvalit Vzpomínání na vraždu nebo Očumování ďábla to sice nevyhonili ani nedopíchali, nicméně i tak se jedná o další hodně slušný, skoro seriózní a poměrně originální kimči napínač, opět překvapivě téměř zcela prostý obvyklého opičího čurákování, kterým žluté produkce kurví na hlavu nepadlému evropskému divákovi každý druhý počin s téměř stejným gustem jako bolyvůdští čmoudi cigánskými tanečky. ()

Galerie (103)

Reklama

Reklama