Reklama

Reklama

Gangster, policajt a ďábel

  • Jižní Korea Akinjeon (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

V Čchonanu je v autě brutálně ubodán muž a případu se ujímá detektiv Jung Tae-seok (Moo-yeol Kim) se svým parťákem Bae Soon-hoem (Yoon-seong Kim). Jung si jako jediný případ spojí s dalšími vraždami, které byly spáchány stejným způsobem, a dojde mu, že je má na svědomí sériový vrah. Když tentýž vrah napadne a pobodá i šéfa gangu Jang Dong-sua (Dong-seok Ma), oběma mužům dojde, že musí spojit síly, aby ho dopadli. Každý ovšem sleduje svůj vlastní cíl. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (82)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zápletka zaujímavá. Policajt a gangster sú okolnosťami donútení spolupracovať, aby spoločne našli masového vraha. Bohužiaľ, má to miestami, nevhodný, odľahčený nádych. Policajt je teatrálny frajírek, gangster je prvoplánový alfa samec a navzájom sa vôbec neberú vážne, a ich spolupráca stojí celá na vode. Určite sa nebudete nudiť, ale to polovážno Vám bude neustále rozhadzovať naladenie sa k nejakému zaujímavému zážitku. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„POSKYTNU TI CHLAPY A POSTARÁM SE O VÝDAJE. PODĚLÍME SE O TIPY A NAVZÁJEM SI POMŮŽEME“… /// Gangster chytá s poldou ďábla… mimochodem perfektní setkání těch dvou „zločinců“. Fakt! Víc než o krimi jde o tu spolupráci těch dvou „rozdílnejch“ povah. Každej chce tu „finální“ fázi pro sebe, což slibuje zajímavý rozuzlení. Navíc situaci ovlivňuje i vrah. Celkem dobře jde rozlišit okamžiky, které byly zdramatizovány pro dobro příběhu, takže není třeba se obávat nějaký nudy. A že to končí jako pohádka? To je vlastně fajn, páč to vede k zamyšlení… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy založený na skutečnosti. 2.) Já už ďábla viděl. A co policajti? 3.) Thx za titule langi. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele

No tak nevím, kdyby se mě někdo zeptal o čem to bylo, tak mi ta zápletka přišla jak z amerických filmů z let 1970. Ten hlavní policajt byl něco mezi Robinem Hoodem a splašenou krávou. Vyšetřování tam žádné není, jen se tam stále někdo zabíjí kvůli automatúm nebo mrzačí, aby se ukázalo, kdo je větší mafián. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Korejské krimi inspirované skutečným případem vraha, který po noci ubodával řidiče. Tady si náhodně bohužel vyhlédne šéfa místního podsvětí a útok na něj vyvolá válku mezi gangy. Gangster se spojí s policajtem Raplem a začnou hon na sériového vraha. Solidní krimi thriller, který má spád, napětí, krásnou kameru, dobrou atmosféru, hromadné bitky i akční scény a na korejský film tam je minimum znaků asijské kinematografie jako teatrální gesta, přehrávání, předojímací momenty apod. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Zajímá mě, co konkrétně se doopravdy stalo. Krimi thriller o netypické spolupráci gangsterů a policistů za účalem dopadení psychopatického sériového vraha, který Ma Dong-seok drží hodně vysoko. Obě strany si v zásadě nevěří, ale nic jiné, než spolupracovat, jim nezbývá. P.S. Sylvester Stallone a jeho produkční společnost oznámili 5. 5. 2019 úmysl vytvořit remake opět s Ma Dong-seokem v hlavní roli. Trailer https://m.youtube.com/watch?v=rc5__odNq7U ()

Galerie (103)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno