Reklama

Reklama

Gangster, policajt a ďábel

  • Jižní Korea Akinjeon (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

V Čchonanu je v autě brutálně ubodán muž a případu se ujímá detektiv Jung Tae-seok (Moo-yeol Kim) se svým parťákem Bae Soon-hoem (Yoon-seong Kim). Jung si jako jediný případ spojí s dalšími vraždami, které byly spáchány stejným způsobem, a dojde mu, že je má na svědomí sériový vrah. Když tentýž vrah napadne a pobodá i šéfa gangu Jang Dong-sua (Dong-seok Ma), oběma mužům dojde, že musí spojit síly, aby ho dopadli. Každý ovšem sleduje svůj vlastní cíl. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (82)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nepřítel mého nepřítele je můj přítel. Oblíbený motiv pragmatického propojení obou stran zákona, u kterého jsem čekal více serióznosti z policejní strany (něco mimo pole působnosti Jackieho Chana) a méně hlušiny v prostřední pasáži. Nerozumím dvěma věcem. Proč se nedrželi kréda, že jen blázen si bere na přestřelku nůž a proč vše neskončilo všeříkajícím úsměvem na vězeňském dvoře? Nejspíš lze očekávat americký remake a já už mám v hlavě jeho obsazení. Policajta bude hrát Mark Wahlberg (když už Moo-yeol Kim postavil svůj výkon na jeho napodobování), role gangstera se chopí John Cusack po tříměsíční cheeseburger-bourbonové dietě a kuchající ďábel bude ze škatulky urputně se vymaňující Zac Efron.. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Po pro mě dá se říct bezchybném a kulervoucím "Beomjoidoši" přichází můj korejský oblíbenec Dong-seok Ma s dalším parádním filmem - tentokrát není za slušňáka, ale stojí na opačné straně barikády (samozřejmě, i když se nejedná o čestného občana, nýbrž klasického gangstera a vládce podsvětí, člověk mu fandí i tak, morálka nemorálka). Tady můžeme za všudypřítomného korejského mluvení "joooooo, joooo-ooo", nebo při nadávkách "ašššššš, ššššš" sledovat nevyhnutelné spolčení ganstera a policajta, kteří jdou po společném nepříteli. Korejci opět nezklamali....................moje hodnocení = 8 z 10. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Krajně nesympatický, hnusně afektovaný a trapně přehrávající ťamanský policejní rádoby veledrsoň Yoo-sem Chooy, no hotový postrach rýžovišť a roztřesávač bambusů, a totálně sympatický, hustokrutě tvrdý a skvěle hrající šarmantní ťamanský organizovaný zločinec Ye-Boo Tie spolu honí. Honí kulantně vyšinutého, solidně úchylného skutečně událostního masouna Ja-Soo Paka, který je strašně chce opíchat. Třiceticentimetrovým dranžírákem. Do kvalit Vzpomínání na vraždu nebo Očumování ďábla to sice nevyhonili ani nedopíchali, nicméně i tak se jedná o další hodně slušný, skoro seriózní a poměrně originální kimči napínač, opět překvapivě téměř zcela prostý obvyklého opičího čurákování, kterým žluté produkce kurví na hlavu nepadlému evropskému divákovi každý druhý počin s téměř stejným gustem jako bolyvůdští čmoudi cigánskými tanečky. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Zajímá mě, co konkrétně se doopravdy stalo. Krimi thriller o netypické spolupráci gangsterů a policistů za účalem dopadení psychopatického sériového vraha, který Ma Dong-seok drží hodně vysoko. Obě strany si v zásadě nevěří, ale nic jiné, než spolupracovat, jim nezbývá. P.S. Sylvester Stallone a jeho produkční společnost oznámili 5. 5. 2019 úmysl vytvořit remake opět s Ma Dong-seokem v hlavní roli. Trailer https://m.youtube.com/watch?v=rc5__odNq7U ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Další korejská kriminální pecka...Polda je takový korejský Mark Wahlberg, akorát strašně, hlavně na začátku, přehrávající a chovající se jako totální kretén...Gangster (Dong-seok Ma) výborný a skvěle se doplňující s poldou...Ty jejich humorné scénky, které možná ani nebyly plánované, jsou mňamózní...No a Devil je fuck hnusák...Všechno drží pohromadě, funguje to a s mužem jsme se řezali smíchy i když se to vlastně ani nehodilo...To, ale bylo vlastně na tom filmu nejlepší... Za mě 95% ()

Galerie (103)

Reklama

Reklama