Reklama

Reklama

Beats

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý hiphopový zázrak August Monroe se v chicagské čtvrti South Side s pomocí nečekaného mentora snaží překonat zničující úzkost a nastavit nové hranice kreativity. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Marze 

všechny recenze uživatele

Teenager (Khalil Everage) vytvoří nepravděpodobné přátelství s chlápkem z ochranky (Anthony Anderson). Propojeni vzájemnou láskou k hip hopu se pokouší zbavit svých démonů minulosti a prorazit do městské hudební scény. Film má familiární jazyk násilí. Je to solidní hip hopový žánrový obrázek, o tom jaký může být jedovatý strach, který dává černé hvězdě Andersonovoi šanci zazářit. ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

"Don't need a whole lot of love, I just need that shit from you" ***** August si to ide vo filme jak pan ***** https://www.youtube.com/watch?v=R53TwJN5wzg ***** Sedemnásťročný talentovaný mladík August (Khalil Everage) trpiaci smrťou svojej sestry Kari (Megan Sousa) sa stretne s bývalým manažérom Romelom (Anthony Anderson), ktorý sa snaží dostať späť do hry v hudobnej brandži. ()

Reklama

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Blbý na tomdletom filmu je, že v 2019 vznikly Beats filmy dva. No a já si chtěl sjet samozřejmě ten druhej. Takže na to čumim jak čerstvě vyvoraná kráva Milka uprostřed tříproudý dálnice, no anějak tomu nerozumim, páč v tom hledám ten druhej Beats. No a jak jsem byl nasranej, tak jsem byl zároveň línej rozmlátit televizi, a nakonec jsem došel k názoru, že to celý dává smysl, krom teda toho, že tam snad nehraje jedinej bílej herec.. no a že si to tři hvězdy zaslouží. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to pripomenulo film Hustle & Flow. Ďalší film o nadaných hudobníkoch, ktorý sa snažia dostať z geta. Tentokrát mladík, ktorému zabili sestru a tak má problém vyjsť z bytu a exproducent, ktorý si skurvil kariéru a snaží sa dostať späť na vrchol. Postupne spoja svoje sily a obidvaja si polepšia. Proste štandardná rozprávka, ale s netypickou témou, takže to celkom zaujme. Ústredná dvojka je tiež sympatická. Okrem nich ešte zaujme Paul Walter Hauser ako klasický nenažraný producent. Z Hausera sa pomaly ale isto stáva stúpajúca hviezda, ktorá zažiari v každom filme v ktorom sa objaví. Celkovo to je nadpriemerná dráma so zaujímavou zápletkou. Hustle & Flow bolo o triedu lepšie, ale aj Beats za zhliadnutie stojí. 6/10. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Ten film není nic moc, navíc jsem příslušníkem bílé rasy, takže je pro mě těžký přijít na chuť odulýmu mladýmu černochovi. Jeho starší kámoš v něm vycítil potenciál na základě pár tónů, který zaslechl z vedlejšího pokoje, jen díky tomu pak za klukem začal regulérně dolízat- nevím, nevím...? Ale budiž, dejme tomu, že na to měl ucho. Dál celkem zajímavý, jak se všichni koukaj navzájem ojebat, ale mě osobně celou tu dobu zajímala jedna věc/ otázka mnohem víc: vážně je to v USA až takhle v prdeli, že tam ty děcka umírají jak na běžícím páse? O tomhle chci vidět nějakej film, jen o tomhle. Milostný avantýry ošklivejch černošskejch teenagerů jdou mimo mě. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Chicagu (Illinois, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama