Reklama

Reklama

Evil

(seriál)
Trailer
Krimi / Drama / Horor / Mysteriózní / Thriller
USA, (2019–2024), 39 h 26 min (Minutáž: 42–59 min)

Hudba:

David Buckley

Hrají:

Katja Herbers, Mike Colter, Michael Emerson, Aasif Mandvi, Skylar Gray, Kurt Fuller, Marti Matulis, Christine Lahti, Darren Pettie, Danny Burstein (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(50)

Videa (4)

Trailer

Recenze (9)

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Ve druhe a treti serii se to hodne slusne rozjelo, uz to zdaleka nejsou jen epizodky. Bavilo by me to asi i bez humoru, ale ten je naprosto skvelej. Tesim se na ctvrtou serii. Vetsina narku tady zni jako hodnoceni po par dilech a je to skoda (a za me ne uplne objektivni). ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vyšetřovací tým ve službách katolické církve složený z duchovního, psycholožky a experta na techniku se snaží objasnit eventuální zázraky a údajná posednutí. Někdy na něco kápnou, jindy odhalí podvod a všichni samozřejmě více či méně řeší vlastní osobní problémy. Pokud by se seriál řídil heslem "Co díl, to případ", bylo by všechno v naprostém pořádku. Bohužel tvůrci se z mého pohledu až příliš soustředili na osobní linky táhnoucí se celým seriálem. Chápu, že tady musely být, ale stačilo by, kdyby byly něčím na pozadí a ne hlavním motivem. Přesto se mi tahle variace na Akta X docela líbila, protože tvůrcům se nedá upřít pár dobrých nápadů a sympatické obsazení, což z Evil dělá víc než jen snesitelnou záležitost. Nicméně v dnešní seriálové konkurenci tohle nemá šanci. 65% ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Hororový večerníček na dobré spaní z pera mých oblíbenců - Roberta a Michelle Kingových - a dle zdejšího hodnocení (63%) to vypadá, že hodně nadržuju a asi to tak bude, ale já se skutečně na každou další věc těchto úžasných tvůrců děsně těším. Děsně! Tentokrát si vzali do prádla církev a normální jevy, které mohou i nemusí být para, záleží na úhlu pohledu, víry či nadhledu a možnosti, že vše, co vypadá zprvu jako práce satana, jsou třeba jen rezavé trubky ve zdi. Nebo ne? A právě to žonglování a ironie kolem je ďábelsky přitažlivé, stejně jako boží obsazení. ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díly mě zaujaly nápadem náboženství vs. psychologie v kontextu paranormálních jevů. V tomto duchu se nese celá první série a bohužel už se nijak zvlášť nerozvíjí až trochu vyčpí. Každý díl nový případ, který často nedojde k uspokojivému řešení a trojce vyšetřovatelů jen pokrčí rameny (v lepším případě pronese nelibou hlášku vůči svému církevnímu zaměstnavateli) a jde na další případ. Překvapí až závěrečný díl. Následující série se více soustředí na do té doby vedlejší dějovou linku napříč sérií, což mi vyhovuje. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (1)

  • V zahraničí, když uživatelé Paramount+ zkusili přeskočit znělku, tak se objevil nápis: „Přeskočte znělku a budeme Vás strašit.“ (Vitox)

Reklama

Reklama