Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Zlatokopky vede Ramona (Jennifer Lopez) tým protřelých striptérek, které se rozhodnou svým klientům z Wall Street ukázat, zač je toho loket. (Vertical Entertainment)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (127)

mira007 

všechny recenze uživatele

Americké drama dle skutečné story, kdy parta striptérek ( možná prostitutek spíš ) v čele s Jennifer Lopez,vysávala konta klientů poté, co je nafetovali. Tento kriimi případ by se dal odvyprávět za třicet minut, takže další hodina filmu je jen vata dvou druhů. Ta první je život v new yorském strip klubu - veselá, barevná celkem sexy podívaná ( ale zapomeňte, že by nějaká hlavní hrdinka ukázala byť jen bradavku ) ve stylu Česko-Slovensko má talent. Druhá vata je pokus o vykreslení vztahů a rodinného zázemí , jenže jako celek je to hrozně nudné a pocitově pětihodinové se spoustou tupých plků, přičemž nejhorší je snaha tvůrců udělat z feťaček, prostitutek, zlodějek oběti zlých chamtivých bohatých mužů, kteří zbohatli v době finanční krize. Podtrženo sečteno, jestli tento film má smysl, tak jen proto, aby viděl Jennifer Lopez - to co předvádí v padesáti letech a v jakém oblečení ( zaboha si nevybavuji, že by nějaká česká herečka někdy měla na sobě něco sprostě odvážného ), tak to klobouk dolů. za odvahu. A je to poprvé co Jenny from the block zatraceně dobře hraje. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho asi větší komedii. Podle traileru to tak vypadalo, aspoň. Celkem mě naštvalo, že to bylo podle skutečné události. Většinou tyhle filmy nestojí za nic. V jedný části se to hodně vleklo. Čekal jsem, že tu bude Cardi B víc. Mělo to dobrej nápad, ale bylo to dlouhý a spíš z toho měli udělat komedii a neřídit se tolik skutečností. Nějak extra se mi to nelíbilo. Kdyby to nemělo takovýhle název, tak by byl film jinak celkem lehce zapomenutelný. Docela mě udivilo, že je to pořád 15+. Konec byl udělaný špatně a naštval mě (bratr tvrdí opak). Byl hodně rychlý. Hrály tu slavné herečky, ale nic moc nepředvedly. VYHODNOCENÍ: DŽEŇYFER LOPÉS!!! ()

Reklama

wooozie 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, co vypovídá o současných amerických hodnotách více, zdali fakt, že to v kinech vydělalo více než 100 milionů dolarů, nebo to, že největší vedlejší "hvězdou" ve filmu má být Cardi B, kterou časopis Time zařadil mezi 100 nejvlivnějších lidí světa? Skutečnost, že se tu možná dá dívat na osazenstvo, ještě neznamená, že to dokáže překrýt naprostou stupiditu všeho ostatního. Za Lili Reinhart a Jennifer Lopez jsem chtěl dát nějaké rozumné hodnocení, ale některé rádoby životní moudra a idiotské dialogy to posílají div ne do odpadu. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Hezky pokládaný feministický argument, který to zkušeně uhrává bez vyostřenějších konfliktů a výrazného vývoje postav. Dobře se na to kouká a Lorene Scafaria zvládá montáž jednotlivých sekvencí na podtrženou jedničku, ale jako obhajoba represivních skutků v době deprese to působí příliš nevinně a odvázaně a jako obžaloba systému je to zjednodušující. Scorsese je zkrátka o dva parníky vpředu, přestože tady je podobně dobře zužitkovaný dobový soundtrack i motiv vypravěčů a navíc se před kamerou promenáduje Jennifer Lopez, která by sice mohla být mojí mamkou, ale jako přítelkyni bych ji bral pořád radši.. 65% ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Tak nakoniec o niečo väčšia blbosť, ako som čakal. Zlatokopky sa chcú zbaviť tyče tak, že vykrádajú kreditky a to nie len taká sranda, ako sa môže zdať. Zabalené je to do videoklipového balenia so skokmi v udalostiach hala-bala, a už keď podstata skutočného príbehu je pochybná, tak podobne musel dopadnúť aj film. A ešte aj tým, že najlepšie vyzerajúca štetka je tá najstaršia z nich. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Film se inspiroval skutečným příběhem. Článek „The Hustlers at Scores“, který napsala Jessica Pressler, vyšel v New York Magazine 28. prosince 2015. (Rominator)
  • Žádná z hlavních ženských hvězd hrajících „striptérky“ není v tomto filmu nahá. Nosí pouze těsné oblečení, bikiny, boty a tanga. (ČSFD)
  • Jennifer Lopez cvičila tanec pro film a v domě měla dokonce odnímatelnou tyč. Dva a půl měsíce před natáčením začala trénovat tanec s profesionální tanečnicí a choreografkou Johanna Sapakie. (ČSFD)

Související novinky

Hammer a Lopez v akční romantice

Hammer a Lopez v akční romantice

28.10.2020

Armie Hammer a Jennifer Lopez byli obsazeni do nové akční romantické komedie Shotgun Wedding. Lopez už má s tímto žánrem samozřejmě bohaté zkušenosti, pro Hammera se ovšem bude jednat o premiéru.… (více)

Reklama

Reklama