Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Zlatokopky vede Ramona (Jennifer Lopez) tým protřelých striptérek, které se rozhodnou svým klientům z Wall Street ukázat, zač je toho loket. (Vertical Entertainment)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (127)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Uznávam, že po dejovej stránke to nebola žiadna senzácia, ale nemôžem si pomôcť, pozeralo sa mi na to veľmi dobre (však aj bolo čo obzerať). Rozhodne som sa nenudil a hoci to spočiatku pôsobilo prvoplánovo, tak napokon bola z toho vcelku vydarená dráma so sviežim spádom, a dokonca sa tu vyskytlo aj zopár zlomov a obratov. Páčilo sa mi, že sa tu zbytočne netlačilo na pílu a pôsobilo to napokon aj dosť realisticky. A dokonca sa na tom dalo aj zasmiať. Zvodné žienky naplno využili svoje zbrane, len s tou chamtivosťou to potom akosi prehnali. Celkový dojem je určite v nadpriemerných číslach. ()

Henry007 

všechny recenze uživatele

U Hustlers dokážu pochopit oblibu filmu v USA i nevlídné přijetí v ČR. Zhruba 3/4 stopáže je to energický film o partě holek, které v životě neměly mnoho štěstí a u tyče nacházejí nejen jednodolarovky, ale také opravdové přátele a plán, jak zbohatnout. Vizuál blyštivý jako postava JayLou na pokraji padesátky, doplněný pop music let minulých. Nejde se příliš do hloubky postav, nikdy jim nehrozí reálné nebezpečí, že je policie chytí, ale díky rychlému tempu jsem byl baven a nevadilo mi to. Poté se ale přímočaré vyprávění zbytečně zkomplikuje - skáče se mezi minulostí a současností v tak neučesané podobě, že jsem se v tom úplně ztratil a netušil, co se v jakém roce událo a zda se jedná o scény z minulosti nebo nikoliv. Filmu značně dojde dech a vyvrcholení filmu nenabídne žádné emoce ani napětí, vyšumí do prázdna. Jako nenáročný film pro holky to obstojí, zvěsti okolo Oscarových nominací už byly mimo. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Prý se to tak nějak stalo. Banda „protřelých“ striptérek si po svém pohraje se svými zákazníky z Wall Street. Nemá to být legranda, ale zahrát si máme na vážnější notu. Chce to být jakousi sondou do nelehkého života žen, které celé dny vrtí zadkem, poslouchají oplzlé řeči zákazníků a nosí u toho s sebou spoustu bolístek. Děj se motá okolo živočišné Jennifer Lopez (herecky slušná ano, nominace na Zlatý glóbus je ale krapet moc), která si vzala pod svá křídla začínající krutiprdelku Constance Wu. Někde v půli se to zlomí a ze seznamovačky se světem nadržených pracháčů a tančících holek s kalhotkami s minimem látky přecházíme k zajímavějšímu námětu, kterak své klienty začaly obírat. Nevím, co jsem čekal, ale nic překvapivého nebo zajímavé jsem nezískal. O zákulisí erotickohrátkotyčího průmyslu nestojím, dějově to nestrhne a v druhé polovině jsem už jen kontroloval čas do konce. 55% ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Film o striptérkách, které své klienty nejprve omámili, aby jim následně vysáli kreditky. Problémem je, že všechny herečky ve filmu jsou tak pěkné, jako já po ránu ergo nechápu casting, který buď neměl na výběr, nebo chtěl po práci brzy domů. Potenciál mnohem vyšší, režisér filmu moc nedal. 42 % Celosvětový příjem k 19. 1. 2020: $157,563,598, což je 7,88 násobek rozpočtu ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Wu se zdá být morálním centrem filmu a hlavním tématem se zdá vagina (nevím jestli to ještě není nekorektní slovo). Scény v prostředích klubů se mi zdály fajn. Český název se mi po dlouhé době zdá lepší než původní. Je to feministický film, už je proto že mužští herci zde mají jen štěky. Ženy jsou zde ve stále rizikovější atmosféře jsou nuceni vzít svůj život do vlastních rukou. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Celosvětová premiéra proběhla 7. září 2019 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Lorene Scafaria prohlásila: „Chtěli jsme v určitých scénách použít co nejvíce skutečných peněz.“ (ČSFD)
  • Pes v obchoďáku je pojmenován podle vlastního psa Lorene Scafaria, pana Bruce. (ČSFD)

Související novinky

Hammer a Lopez v akční romantice

Hammer a Lopez v akční romantice

28.10.2020

Armie Hammer a Jennifer Lopez byli obsazeni do nové akční romantické komedie Shotgun Wedding. Lopez už má s tímto žánrem samozřejmě bohaté zkušenosti, pro Hammera se ovšem bude jednat o premiéru.… (více)

Reklama

Reklama