Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V pravidelné halloweenovské epizodě si u Simpsonových vyprávějí strašidelné historky. Ta Lízina je o hračce – loutce šáši Krustyho, která se snaží zabít Homera. Děda vypráví svou verzi příběhu o King Kongovi – v titulní roli Homer, v roli krásné asistentky Fay Marge... A v Bartově historce probudí neuváženě vyřčené zaříkadlo z věčného spánku springfieldské záhrobníky... (Česká televize)

(více)

Recenze (19)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z najlepších čarodejníckych dielov. Prvé dva príbehy ale ten tretí o centimetre porážajú. Krusty ako hrdina z Detskej hry sa snaží zabiť Homera, túto monotónnu činnosť mu ale spríjemňuje kráska Barbie. Homer ako King Kong, to je nápad, ktorý sa ponúkal už od začiatku seriálu. No a zombíci v Springfielde bažiaci po mozgoch, tam je jasné, že Homer ich zaujímať nebude. ()

Reklama

Olicsfdias 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chucky Krusty je fantastický díl našláplý vtipem a fantaií (5*). King Homer neboli adaptace King Konga žluťáků v černobílé je fajn část, která nesrčí nijak velkou originalitou, závěr je však velkolepý (4*)! Zombíci neboli záhrobnci jsou lehčím článkem, který však dobře funguje a konečná scéna s píchnutím si do moderní společnosti je děsivě dobrá (4*). ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Simpsonovi si v tomhle čarodějnickým speciálu o halloweenu vyprávějí strašidelný příběhy a tak nechybí vraždící panenka šáši Krustyho, Homer jako King Kong a přijdou i Zombie. Na scéně se samozřejmě na malou chvíli ukáží i staří známí mimozemšťané Kang a Kodos. A pokud by se konala soutěž o nejlepší halloweenskej kostým s přehledem by jí u mě vyhrál Bart s jeho kostýmem odkazujícím na Mechanický pomeranč. 5hvězd ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The Simpsons" sú na prvom mieste v rebríčku mojich obľúbených televíznych seriálov. Americká animovaná rodinka zo Springfieldu ma dokáže vždy veľmi dobre pobaviť. Obzvášť rád mám špeciálne horrorové epizódy - "Treehouse of Horror". Prvý krát sa tento špecifický diel objavil v druhej sérii. Odvtedy sa to stalo pravidelnou tradíciou. Je vždy zložený z troch krátkych príbehov. Horrorová epizóda zo štvrtej série obsahuje tituly: "Clown Without Pity", "King Homer", "Dial Z For Zombies". ***** ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Když se pokusí loutka Šáši poprvé zabít Homera, tak ten má slzy v očích. V dalších záběrech je už ale nemá. (Duoscop)
  • Druhá část epizody odkazuje na film King Kong (1933). (OJan)

Reklama

Reklama