Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z Barta se stane oživlá hračka, Homer začne terorizovat Springfield hned v šesti podobách a Líza se zasekne v čase... (TV Prima)

Recenze (13)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm. První příběh přesně tam, kde začne být nejzajímavější a kde by mohl být nejvíc využitý, skončí. V druhém příběhu je naprostá absence humoru a nějakého pořádného nápadu. V třetím příběhu je nějaká pointa, ale opět humor aby tam někdo stěží pohledal. Vlastně je to celkem fascinující - sitcom skoro bez humoru... Sice to aspoň není trapné, jako předešlé novější série, ale už to dospělo do fáze, kdy je to jenom mdlé a bez nápadů. Prostě další ukázka toho, že Simpsonovi už měli hodně dávno skončit a že ten seriál už světu nemá vůbec co dát. 2* ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špeciálny čarodejnícky diel je vždy stávka na istotu, a to aj v novších a dokonca aj v najnovšej sérii. Toy Story vracia úder (Bartovi), Homer otvára dimenzie multiverza s názvom Homerverse, avšak nie je to jediný multivesmír v multiverzách, ale nechcem kaziť prekvapenie. No a nakoniec Líza prežíva svoj narodeninový deň stále dokolečka, ale nie je v tom sama (zase nechcem kaziť prekvapenie). ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další čarodějnickej speciál kterej jsem viděl poprvé a teď už vím, že i naposled protože jsou díly na který se podívám rád a znovu ale tento k nim rozhodně patřit nebude. Prvním příběh paroduje Toy Story. Hračky v něm dají za vyučenou Bárovi za to jak se k nim celej život choval. V druhým příběhu je Homer hned v šesti podobách a ve třetím e Líza a Nelson ocitnou v časové smyčce. Pro mě osobně zatím nejslabší čarodějnickej speciál. Ani Kanga a Kodose jsem nezahlídl. Pokud teda nepočítám sestřih při závěrečných titulcích. 2hvězdy ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tuhle směsici parodií jsem se ohromně těšil už ve chvíli, kdy jsem se dozvěděl, z koho si letos v čarodějňáku udělají tvůrci srandu. Potěšili velmi trpkou, ale velmi přesnou parodií na animák mého dětství, na animák mé dospělosti i na mnou ve filmech často záměrně vyhledávanou tématiku časové smyčky. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama