Reklama

Reklama

Škola zlomených srdcí

(seriál)
  • Austrálie Heartbreak High
Austrálie, (1994–1999), 154 h 18 min (Minutáž: 43–46 min)

Hudba:

Todd Hunter

Hrají:

Callan Mulvey, Lara Cox, Emma Roche, Ada Nicodemou, Rel Hunt, Putu Winchester, Salvatore Coco, Barbara Gouskos, Ivar Kants, Stephen O'Rourke, Abi Tucker (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(209)

Obsahy(1)

Parta mladých lidí ze střední školy Hartley v Sydney těsně před vstupem do života dospělých zažívají své první problémy. Od lásky přes drogy až k problémům kde a s kým bydlet… (Kubesz)

Recenze (119)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Přesně tak, Radyo. Ale každý seriál má pár hodně dobře natočených dílů, a zdálo se mi, že tady jich je trochu víc než obvykle. Ale tenhle seriál byl zajímavý ještě jednou věcí - pokud jste sledovali bílého králíčka, tak byl vytetován na rameni sličné kyberpunkerky Dujour alias Ady Nicodemou alias Katariny z Heartbreak High:) ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Best seriál #10 - - - Rád na tento seriál vzpomínám. První seriál ze středoškolského prostředí, který mně zaujal. btw. Beverly Hills mně nikdy nějak extra nebralo... Krásná Anita... frajer Dressic.. tento seriál mi hodně líbil a kéž by ho nějaká televize zopakovala nebo byl k sehnáni na netu... znělka: http://www.youtube.com/watch?v=MZIAchv1Exg Nostalgie! (hodnocení za 1. - 7. sérii - konec) ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +tehdá mě to fakt zajímalo -tehdá jsem asi prošvih spoustu jiných zajímavých věcí/// Nostalgie jako sviňa. Moji vrstevníci v páté a šesté třídě po škole běhali po venku, já pravidelně kolem druhé přicházel dom, ani jsem neměl čas se převléknout a usedal jsem k tomuto seriálu. Prošel jsem si myslím tři řady, tedy něco přes sto částí. (Mám dojem, že víc jich u nás nedávali). Končilo to myslím tím, že chtěli uzavřít školu a zřejmě se jen přestěhovali a točilo se dál. Charakterem seriálu byla velká "úmrtnost" postav. Skoro každý ročník někdo ze seriálu vypadl a přibyli nové tváře. Mám dojem, že na konec seriálu došli jen 3-4 herci co byly na začátku. Ale tehdy jsem to vnímal jinak, žil jsem snima a prožíval jejich trápení a radosti. Někdy bych si tento serál rád znovu připoměl. Suběktivně bych dal nejraději za plnej počet, objektivně je to za 4* a /// Celkem 70%//// ()

ZdenoLo 

všechny recenze uživatele

Máloktorý seriál z môjho dospievania zanechal vo mne toľko nostalgických spomienok ako tento. Tie prvé série boli také priemerné ale od príchodu Dresika, Scheppersovcov, Charlieho, Mai..to bolo to pravé orechové. Je škoda že seriál nemá od doby vysielania žiadne reprízy a keď chcem zaspomínať tak musím loviť na youtube všelijaké viacjazyčné verzie. ()

brando 

všechny recenze uživatele

Seriál mého mladí, který jsem žral jako většina mých spolužáků na tehdejší stanici SuperMax. Nejde o žádný zásadní seriál, ale je určený pro cílovou skupinu, kterou dozajista zasáhl. Určitě záživnější než ty dnešní telenovely a většina seriálů. S pomocí nostalgie krásné tři šterny. A navíc pozornému oku dozajista neunikly dvě představitelky ze seriálu v prvním Matrixu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Postava herce Ruperta Reida, Declan Costello, byla pojmenována po zpěváku Elvisu Costellovi, jehož skutečné jméno je Declan MacManus. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama