Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

monolog 

všechny recenze uživatele

Lidi, i když je to totální kravina, nemůžete tomu upřít, že je to neuvěřitelně vitální kravina. Vždyť čeho jinýho se natočilo nějakých 25 sérií? (netočili to každej rok od 1965) Podle Imdb to má nějakých deset tisíc dílů. V jakým jiným seriálu si jeden herec zahrál i několik rolí a může říct, že jsou to jeho životní role? Kde jinde bylo tolik intrik a nenávistí a úkladů a vyřešení, který nakonec vedly jen k dalšímu zamotání? A na co jinýho se lidi dívají pořád dál? Vždyť jenom těch herců, scénáristů, režisérů a všech doprovodných pracovníků kolik se tu vystřídalo, to je přímo neuvěřitelný. A taky to vyhrálo nějakých 150 cen (nevím jestli za nejlepší nebo nejhorší tv seriál). Prostě, Dny z našich životů se staly měsíci a lety z našich životů. A kdo mi chce tvrdit, že neviděl ani deset dílů, tak sním jeho skalp s octem a cibulí, protože to podle mě není možný. Já sám jich viděl aspoň sto a to jsem to nijak nesledoval, prostě když jsem si četl a telka jela, tak jsem to u toho sledoval. ()

Skarface odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jde čas ? Pamatuju si když sem chodil tak do druhé třídy a byl jsem měsic nemocnej a jedinou stanici co sem chytl v pokoji byla nova a každý den kolem oběda v televizi běžel tento serial a musím říct že jak začal tak mi přišlo jako kdyby se čas zastavil , jeden díl byl neskutečně dlouhý nudný odporný že se ani nedivím že sem se neuzdravoval . Takže si musíte představit jak sem každý den trpěl ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Ztělesnění demence v gigantických rozměrech. Čas od času jsem přepnul na Novu, kde tuto slátaninu hráli. Celý díl jsem ale viděl pouze jeden. Šlo zde o to, že se jakási žena chystala otevřít krabičku, kde měla nalézt klíč ke své minulosti či co. O druhou dějovou linii se starali svatebčané, kteří nervózně popocházeli po obřadní síni (z toho jsem usoudil, že ženich před nějakými padesáti díly opustil sál). Za celý tento mrzký díl se děj neposunul absolutně nikam. Seriál je k tomu opatřen naprosto hnusným dabingem, pod kterým je navíc slyšet původní zvuková stopa, takže je TAK JDE ČAS ukázkovým příkladem odpadu. (59.) ()

Endyis 

všechny recenze uživatele

Ono je to vlastně svým způsobem nehorázná prda :DDDDDDDDDDDDDD Člověk, který shlédl kompletně celý tento seriál, myslím všechny epizody, je u mě mástr a má moje osobní uznání. MImochodem nebýt tohodle nikdy nevzniknou dokonalá seriálová reakce 90. let jménem Twin Peaks (btw. Ray Wise mezi herci mluví za vše :))) ). A je prdel vůbec sledovat herce, kteří tímto "mistrovským" seriálovým opusem prošli. :)))))))))) Třeba tohle je jedním z míst, kde udělala "hvězdnou" kariéru naše česká hollywoodská star Eva Jeníčková :DDD ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • V seriálu si zahráli hned tři Češi - Jan Tříska, Eva Jeníčková a Ivan G'Vera. (Gavron)
  • Nejdéle v seriálu účinkovala Deidre Hall jako Dr. Marlena Evans. Svou postavuje hrála nepřetržitě od roku 1976, přičemž v roce 2012 měla na kontě už více než 2 000 epizod. (gogos)
  • První díl byl odvysílán 8. listopadu 1965. Postava Julie Olseonové v něm byla zadržena pro krádež kožichu. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama