Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V napínavém gotickém příběhu ze Středozápadu se kolem mladého muže (Tom Holland) shlukují podivné existence. Ale on je připravený chránit svoje blízké. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (410)

Toren 

všechny recenze uživatele

8,5/10. Nepříjemný až na půdu. Herecký ansámbl je vskutku skvostný (Skarsgård vynikající!) a jednotlivé linky se napříč celou stopáží postupně proplétají do organické pavučiny, ze které vede jen jediná cesta. Pěkně násilná cesta. Já tyhle ponurý, extrémně táhlý a symbolikou prosáklý projekty prostě žeru. Obzvlášť... pokud se odehrávají v polozapomenutém vidlákově. Aneb VÍRA je tou nejmocnější zbraní, jakou člověk kdy poznal. Paráda. Další počiny od Campose budu nyní vyhlížet s velkým očekáváním! ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý, temný a ďáblem nasáklý “southern gothic” thriller, kde po celou dobu někdo páchá zlo a dějí se dost hrozný věci, přesto ale (zajímavě) nevyzní na úplně beznadějně depresivní notu. Vyniká tu nejen atmosféra a pánbíčkářský prostředí appalačských zapadákovů, ale i skvěle užitý vypravěč a výtečný herecký obsazení - všechny postavy táhnou a fungují. Pattinson vystřihl super kněze chlípníka. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé príbehy nemali dokonalé prepojenia a navyše sa dali vopred pomerne ľahko odhadnúť. Finálna scéna mi už prišla ako mierne odfláknutá a vykalkulovaná, ale napriek všetkým týmto výčitkám mi The Devil All the Time fakt sadol. Zaujal ma jeho príbeh, osud hrdinov a skvelí herci v netradičných rolách. Palec hore dávam najmä za Roberta Pattinsona, Jasona Clarka a Billa Skarsgårda. Moje sympatie si ale získal aj Tom Holland so svojou postavou chlapca, ktorému osud dával neustále pod nohy polená. S prižmúrením oka dávam tejto netradičnej drsnej paródii na amerických rednecks a náboženských fanatikov 4/5. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

To bol zase nápad obsadiť do echtovnej apalačskej "southern gothic" prevažne austrálskych a anglických hercov a jedného Švéda (s úplne absurdným redneck prízvukom). Takmer celý casting hrá up-to-eleven a nakoniec je najdôveryhodnejšia modelka Riley Keough. Opäť sa potvrdilo, že Netflix má problém s produkovaním svojich filmov a nedokáže od tvorcov dostať koherentný výsledok. Zabehnuté štúdio so skúseným producentom by z toho vysekalo o level lepší výsledok. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„May you be in heaven a full half-hour before the devil knows youˈre dead.“ Na tom irském přísloví něco bude, obzvláště když si uvědomíte, že neexistuje něco jako ruka vedena bohem či jeho promlouvání k vám. Za vším stojí jen člověk sám, a bůh a ďábel jsou strany jedné mince, co se často staví na hranu.. Mohlo to být silné, ale ne s Camposem. Voiceover zbytečný, první půli to vůbec nedrží pohromadě a ač k tomu bylo mnoho příležitostí, z ani jedné scény nebyla vydolována ta nejtemnější esence. Pattinson si tady hraje na Marlona Branda včetně barvy hlasu, ale moc mu to nejde.. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (20)

  • Film bol najsledovanejším na Netflixe počas prvých dvoch dní a celkovo tretí počas prvých piatich dní. (Arsenal83)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama