Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Naprosto genialni infantilni humor spolu s krasnou animaci nam muze dat dohromady jen jedno - SPONGEBOB SQUAREPANTS! Nikdy neodpustim ceskym TV stanicim, ze tento kult nechaly bez povsimnuti a ochudily tak nas narod o genialni oddechovku, u ktere se skvele pobavi jak deti, tak i dospeli (ovsem vyzaduje to samozrejme nadhled a smysl pro humor ;-) ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Tohle je jedna velká bezkonkurenční halucinace. Zbožňuju Spongeho a když jsem viděla Twilight s českým dabingem, tak jsem místo Edwarda viděla Spongeho (díky Honzovi Maxiánovi) a celý film jsem se jen smála. Jojo občas si říkám, že ty starosti, které má Houba Robert v ananasu na dně moří, bych také chtěla mít. :D ()

Reklama

pufina 

všechny recenze uživatele

Bezstarostná houba SpongeBob si žije pod vodou - světě, div se! Animace docela ujde, sem tam je vtipný díl, ale celkově mě to naprosto nebaví. Mám ráda spoustu animáků a jsou mezi nimi i serály, ale tohle nikdy! Nejsou mi čtyři roky, abych hned v zápětí po tom, co něco kváknou, zapomněla, co řekli.. Stupidní dialogy! ()

Fryštok 

všechny recenze uživatele

Good old Spongebob. Nějaký díly má přece jenom slabší, ale ve většině případů se jedná o ryzí esenci geniality, na kterou se těžko zapomíná. Taktéž se jedná o jeden z mála seriálů, který má lepší český dabing než původní, hlavně díky Janu Maxiánovi, který umí ztvárnit Spongeboba jako snad nikdo na světě. ()

P.H. 

všechny recenze uživatele

Nemít malou dceru, tak bych to asi minul. A i tak jsem si ze začátku říkal, že tuhle vymaštěnost už do obýváku nepustím. Inu, díl se s dílem sešel, a já si ujetost tohohle seriálu užívám pomalu víc, než mrňavka. A český dabing je jednoduše geniální. P.S. Eminentně by mě zajímalo, kdo dokázal takovýhle trip dotlačit do výroby :) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (76)

  • Planktonova počítačová žena Karen je pojmenována po manželce Stephena Hillenburga, tvůrce Spongeboba. Dabována je pak Jill Talley, manželkou Toma kennyho, Spongebobova dabéra. (cvaky32)
  • Na jedné epizodě vždy pracuje přibližně 50 lidí. (Pierre)
  • Sépiák se objevil ve více epizodách než Patrick. (Pierre)

Reklama

Reklama