Reklama

Reklama

Šokující odhalení

  • USA Bombshell (více)
Trailer 8

Skupina žen vytáhne do boje proti zakladateli Fox News Rogeru Ailesovi. Nelíbí se jim jeho obtěžování na pracovišti. (Filmbox)

Videa (19)

Trailer 8

Recenze (139)

somnar 

všechny recenze uživatele

Bohužel to moc neumí pracovat s postavama, které jsou možná výkvětem maskérských a imitačních schopností, zejména ve druhé polovině se ale z příběhu vytrácí a zas se v něm objevují tak nahodile, že se na ně vůbec nejde napojit. Scénář totiž není moc nuancovaný a spěchá pořád kupředu, aniž by se uvědomil, že nejzajímavější na té celé story je právě nitro ochotných posluhovaček nenávistné rétoriky Fox News, které najednou vystupují proti kultuře, jejíž jsou součástí a která jim v lecčems konvenuje. To snímek neprozkoumává. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Na to jakého tématu se to týkalo mě to až překvapivě bavilo, jednu modrou větu tam pronesla postava Margot Robbie směrem k Charlize Theron, ale to co se děje v USA a jak moc se to promítá do filmů, to je neuvěřitelný a není mě to z toho vůbec dobře. Jo a jak se žřídila Nicol s Charlize na plastice, to nemá obdoby, takový krásný ženský to byly, ach jo. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nemôžem úplne hodnotiť, lebo som to videl "na čisto". Rozhodne ale Theron nevyzerá ako Theron, Kidmanka hrá jak z veľkej knihy a bez nominačky a Margotka je tak rozkošná, že je na ňu radosť pozerať. edit : Takže druhy krát, už aj s dabingom a konečne som poňal celkovo, o čo tam šlo. A nebolo to zlé. Len proste ženy, keby sa nebáli a keby im nešli v hlavách všetky tie veci čo im tam chodia, nemuseli by vyťahovať tristoročné sračky, ale riešili by to hned. Herecky skvelé. 4 z 5 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film, kde sa to len hemží blondýnkami a to na obálke nie je ešte Alice Eve, ktorá hrá dokonca ako blondína právničku. Aká to pocta, že nemusí byť každá stereotypne znázorňovaná ako hlúpa hus a zlatokopka! Film je však natočený zrejme skôr pre ženy ako mužov. Znázornenie sexuálneho obťažovania alebo toho, čo niektoré ženy považujú za harašment. Už je to tak prehnané, až sa pomaly muži budú báť povedať kompliment, otvoriť ženám dvere, pomôcť s ťažkým nákupom, proste správať sa ako gentlemani. Keď o to ide tým feministkám, tak klobúk dole, úspešne sa im darí šíriť lesbizmus ako nevyhnutný dôsledok presadzovania názoru, že všetci muži sú predátori a prasatá. No a samozrejme všade musí byť Trump, ľavicový Hollywood za nezaprie. Inak ale výkon Theronovej výborný, možno hodný aj nominácie na Oscara a jej podoba s Megyn Kelly je takmer neuveriteľná. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Vlastně bych možná dal i tři hvězdy, protože trojice Theron/Robbie/Kidman byla dobrá, ale celek byl takový unylý a nezáživný. Vím, že když se jedná o film na motivy skutečných událostí, tak není moc možností, jak příběh osvěžit, aniž celek ztratil na věrohodnosti, ale přece jenom by to chtělo hlavní trojici trochu více poznat, aby s nimi divák soucítil, což v tomto směru měla prostor jen postava Charlize Theron, která vlastně měla všechno, aniž by musela bůhvíco strpět, ale postavy ztvárněné Robbie a Kidman, které opravdu za odmítnutí přišly o práci nebo naopak práci dostaly jen proto, že se obtěžování podrobily, zase tolik prostoru neměly. Tímto spadá film Bombshell do klasického průměru podobných filmů. ()

Galerie (272)

Zajímavosti (16)

  • Natáčalo sa v Los Angeles aj napriek tomu, že dej filmu sa odohráva v New Yorku. (Real Tom Hardy)
  • Zatiaľ čo film je zameraný na sexuálne obťažovanie na pracovisku, Margot Robbie prezradila, že si úplne neuvedomila, o čo ide, kým si neprečítala scenár: „Šokovalo ma, keď som si prvýkrát prečítal scenár, že sexuálne obťažovanie zahŕňa akékoľvek nevítané sexuálne návrhy. Vždy som si myslela, že si to vyžaduje fyzický kontakt, aby to bolo považované za nezákonné alebo nesprávne. Skutočne som ostala v šoku." Margot dodala, že uvedomenie si, že takéto obťažovanie nemusí byť fyzické, ale aj verbálne, ju prinútilo zapojiť sa do filmu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama