Reklama

Reklama

Šokující odhalení

  • USA Bombshell (více)
Trailer 2

Skupina žen vytáhne do boje proti zakladateli Fox News Rogeru Ailesovi. Nelíbí se jim jeho obtěžování na pracovišti. (Filmbox)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (139)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když chceš víc, musíš ptáčka vykouřit." Jsem pro sexuální obtěžování opačným pohlavím, ale bohužel mě žádná krásná nadřízená neobtěžuje. Asi proto, že žádnou nemám. Jsem tedy objektivní, takže mi ta úvodní věta připadá jako solidní pracovní nabídka. Je totiž poměrně jednoduchý říct NE a jít někam, kde to funguje líp. Jenže co když je to všude stejný? Naštěstí nejsem ambiciózní kráska, takže to řešit nemusím. Nicméně je to pro mě jistý dilema. Vždycky jsem stál na straně slabších a pomáhal jim, ale může být krásná žena slabší než arogantní tlusťoch na vozíčku? To se mi nějak nezdá. A nezdá se mi ani celý to Me Too, který řeší věci z dob, který si ti vysloužilí sexuální predátoři už ani nepamatujou. Mám prostě dojem, že těm ženám nejde ani tak o spravedlnost, ale spíš o trochu slávy a hodně peněz. A svět, ve kterým prachy vyřeší všechno, rozhodně není v pořádku. Jo a film se mi docela líbil. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"TO GET AHEAD YOU HAVE TO GIVE A LITTLE HEAD." ----------- Stále je to bez debaty do neba volajúci odpad, sám som si však nasral do kapusty, lebo som si myslel, že to bude miliónkrát horšie, že to bude až tak zlé, že teraz, po zhliadnutí, proste odpad dať nemôžem. Po filmárskej stránke sa, prirodzene, nejedná o najhoršiu robotu, o tom žiadna. Lithgow hrajúci Ailesa je fenomenálny, blonďavé trio taktiež ide slušné bomby, pričom pri Theron sa môžeme baviť o výkone roka, Margotka vynikajúca. K "posolstvu" filmu sa vyjadrovať nebudem, lebo je také sprosté a naivné, až si nevidí za horizont svojho žihadla a topí sa vo vlastnom pokrytectve a autentickejší doják vie lepšie urobiť aj Inga Lindström. A pre tých, ktorých by náhodou zaujímal tento stokársky, zbytočný príbeh viac, odporučím radšej Gibneyho doku Divide and Conquer. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Neprečítal som si obsah, nevedel som o čom to bude, dokonca som to nevedel ani po traileri. Preto si asi viete predstaviť čo pre mňa ako konzervatívca film znamenal. Dívať sa na liberálne feministické kravy pracujúce vo Fox News, to je horšie než bambus pod nechty. Navyše keď ich hrajú moje obľúbené herečky. Charlize Theron opäť premenená na nepoznanie tu hrala chladnú ženu až hrôza. Margot Robbie zase typickú liberálnu hlupaňu, ktorá ide pracovať do konzervatívnej televízie a v prvý deň vylíže druhej lezbe, ktorá tam pracuje. Nie som extra fanúšikom Trumpa, ale v tomto filme môžete krásne vidieť, ako ťažko to prežívali liberáli a ako sa ho snažili kompromitovať. Dúfam že čím skôr na tento film zabudnem a prajem si, aby v Amerike už nikdy nebol demokratický prezident, aby presne takéto tupé liberálky porazilo. PS: Za to odškodné by som aj ja priznal, že ma obťažoval Ailes a že som ho preblafol. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Téma jistě zajímavé, ale jeho zpracování bohužel nijak nevybočuje z běžného průměru. Uvítala bych alespoň nějaké nahlédnutí do nitra žen, kterých se nechvalně známý případ nejvíce dotýkal. Takhle mohu pouze sama za sebe říci, že je to opravdu děs běs, jak ten náš prohnilý svět funguje. Nicméně označení muže jako sexuálního predátora a ženy jako jeho oběti není ani zdaleka tak černobílé, jak se na první pohled může zdát... Nakonec jsem po zhlédnutí filmu mnohem víc než ze samotné kauzy konsternovaná z faktu, že Charlize Theron a Nicole Kidman v důsledku brutálního zásahu maskérů jen stěží dokázaly ovládat mimiku obličeje. Vypadalo to, jako by si obě dámy dopřály nepříliš vábnou plastiku. (55%) ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Film na téma "MeToo", možná první, ale který nebude určitě posledním. Určitě nelze takové případy, které se staly, nijak zlehčovat nebo oběti dehonestovat. Co bych u filmu vyzdvihl - masky, zasloužený Oscar a další ceny. Dokonce bych řekl, že stačí maska Johna Lithgowa. Herecky dominuje právě on ve své odpornosti, odpudivosti a zatvrzelosti a Margot Robbie ve své křehkosti, naivitě a slepé důvěřivosti. U Nicole Kidman jsem zděšen a zmaten, protože mám pocit, jako by jí nasadil někdo masku na hlavu, ale obávám se, že podstoupila taková "vylepšení", že ona hraje bez masky. U Charlize Theron jsem na vážkách. Ostatní postavy se ve filmu jen tak mihnou, že jsem upřímně nebyl schopen začlenit je do děje a přiřadit si je k někomu a něčemu. Výjimku představuje Malcolm McDowell, jehož krátký výstup je zcela zásadní a jeho věta vůči Johnu Lithgowovi při jeho agresivní defenzívě - "Tenhle úhel pohledu nikoho nezajímá" je větou nadčasovou, jež prostupuje všemi podobnými případy až do současnosti a bude pokračovat dále. Co se mi na filmu nelíbilo - celkově mi nesedlo úplně pojetí, na druhou stranu není to natočeno nudně, děj graduje a některé dialogy se opravdu povedly. Takže hezké tři hvězdičky. ()

Galerie (272)

Zajímavosti (16)

  • Josh a Ben Lawsonoví, ktorí hrajú vo filme bratov Murdochovcov, sú bratmi aj v skutočnosti. (Astonko)
  • O práci Margot Robbie vo filme a jej prístupe k herectvu režisér Jay Roach odhalil, že "analyzuje svoje scény takým 'nerdovským' spôsobom a vie presne, kedy chce udrieť". Popísal ju ako "úžasne remeselne zameranú osobu, ktorá ide ruka v ruke s veľkým srdcom, dušou a neuveriteľnou schopnosťou". (Arsenal83)
  • „Nevyrostla jsem na sledování Fox News,“ uvedla Margot Robbie pro Entertainment Weekly. „Nevyrůstala jsem ani na stejném místě jako Kayla. Poměrně dlouho jsem s jejím pohledem na svět bojovala, ale Twitter se ukázal jako účinný nástroj, abych ji lépe pochopila, protože lidé jsou na Twitteru poměrně hlasití.“ (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno