Reklama

Reklama

Šokující odhalení

  • USA Bombshell (více)
Trailer 2

Skupina žen vytáhne do boje proti zakladateli Fox News Rogeru Ailesovi. Nelíbí se jim jeho obtěžování na pracovišti. (Filmbox)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (137)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film, kde sa to len hemží blondýnkami a to na obálke nie je ešte Alice Eve, ktorá hrá dokonca ako blondína právničku. Aká to pocta, že nemusí byť každá stereotypne znázorňovaná ako hlúpa hus a zlatokopka! Film je však natočený zrejme skôr pre ženy ako mužov. Znázornenie sexuálneho obťažovania alebo toho, čo niektoré ženy považujú za harašment. Už je to tak prehnané, až sa pomaly muži budú báť povedať kompliment, otvoriť ženám dvere, pomôcť s ťažkým nákupom, proste správať sa ako gentlemani. Keď o to ide tým feministkám, tak klobúk dole, úspešne sa im darí šíriť lesbizmus ako nevyhnutný dôsledok presadzovania názoru, že všetci muži sú predátori a prasatá. No a samozrejme všade musí byť Trump, ľavicový Hollywood za nezaprie. Inak ale výkon Theronovej výborný, možno hodný aj nominácie na Oscara a jej podoba s Megyn Kelly je takmer neuveriteľná. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ono to není vůbec špatné, ale vedle seriálu The Loudest Voice to působí jako takovej čajíček.. Sice asi chápu, že Bombshell je trošku více usazený do reality, ale díky tomu to působí dost bezkrevně a sterilně. Jakoby filmaři chtěli sdělit něco závažného a přitom pokudmožno nikoho neurazit... Nejsilněji tady vyčnívá přirozená Margot R. ale ta nedostává zdaleka tolik prostoru aby to vytáhla o level výše.. Theron je v zásadě taky ok.. Kidman spíše maska.. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Neprečítal som si obsah, nevedel som o čom to bude, dokonca som to nevedel ani po traileri. Preto si asi viete predstaviť čo pre mňa ako konzervatívca film znamenal. Dívať sa na liberálne feministické kravy pracujúce vo Fox News, to je horšie než bambus pod nechty. Navyše keď ich hrajú moje obľúbené herečky. Charlize Theron opäť premenená na nepoznanie tu hrala chladnú ženu až hrôza. Margot Robbie zase typickú liberálnu hlupaňu, ktorá ide pracovať do konzervatívnej televízie a v prvý deň vylíže druhej lezbe, ktorá tam pracuje. Nie som extra fanúšikom Trumpa, ale v tomto filme môžete krásne vidieť, ako ťažko to prežívali liberáli a ako sa ho snažili kompromitovať. Dúfam že čím skôr na tento film zabudnem a prajem si, aby v Amerike už nikdy nebol demokratický prezident, aby presne takéto tupé liberálky porazilo. PS: Za to odškodné by som aj ja priznal, že ma obťažoval Ailes a že som ho preblafol. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Silnejšie tri. Asi v živote nikdy som nevidel toľko frekvencie krásnych žien. Do plusu to dáva fakt, že nie samoúčelne obsadených. O hereckom talente Charlize som nikdy nemohol povedať nič zlé, ale čo mi na nej vždy vadilo bol ten strojený chlad. Tu ho jednak naplno využila a v zápätí trochu ten obraz naštrbila. Takže za mňa bravó a minimálne ten globe podľa mňa mala dostať. Kamera a strih typu "divák, si tam a teraz" ma vždy brala, takže good as well. Čo mi vadilo bolo príliš veľa "podstatných" postáv. A celkovo som sa chvíľami strácal, že kto komu kde čo prečo. Asi skôr chyba na mojej strane, ale čo už. :-) Nicol a Margot u mňa zase o rebríček vyššie. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když chceš víc, musíš ptáčka vykouřit." Jsem pro sexuální obtěžování opačným pohlavím, ale bohužel mě žádná krásná nadřízená neobtěžuje. Asi proto, že žádnou nemám. Jsem tedy objektivní, takže mi ta úvodní věta připadá jako solidní pracovní nabídka. Je totiž poměrně jednoduchý říct NE a jít někam, kde to funguje líp. Jenže co když je to všude stejný? Naštěstí nejsem ambiciózní kráska, takže to řešit nemusím. Nicméně je to pro mě jistý dilema. Vždycky jsem stál na straně slabších a pomáhal jim, ale může být krásná žena slabší než arogantní tlusťoch na vozíčku? To se mi nějak nezdá. A nezdá se mi ani celý to Me Too, který řeší věci z dob, který si ti vysloužilí sexuální predátoři už ani nepamatujou. Mám prostě dojem, že těm ženám nejde ani tak o spravedlnost, ale spíš o trochu slávy a hodně peněz. A svět, ve kterým prachy vyřeší všechno, rozhodně není v pořádku. Jo a film se mi docela líbil. ()

Galerie (272)

Zajímavosti (16)

  • „Nevyrostla jsem na sledování Fox News,“ uvedla Margot Robbie pro Entertainment Weekly. „Nevyrůstala jsem ani na stejném místě jako Kayla. Poměrně dlouho jsem s jejím pohledem na svět bojovala, ale Twitter se ukázal jako účinný nástroj, abych ji lépe pochopila, protože lidé jsou na Twitteru poměrně hlasití.“ (Duoscop)

Reklama

Reklama