Carnivale - Série 2 (2005) (série)
Alan TaylorKamera:
Jeffrey JurHudba:
Jeff BealHrají:
Michael J. Anderson, Adrienne Barbeau, Clancy Brown, Debra Christofferson, Tim DeKay, Cynthia Ettinger, Carla Gallo, Toby Huss, Amy Madigan, Nick Stahl, Ralph Waite, John Aylward, John Carroll Lynch (více)VOD (1)
Justin s Iris uklidňují biskupa McNaughtona a připraví mu vydatnou snídani; Ben následuje své vize do sešlého hotelu, přičemž Stroud je mu v patách. Sabina si hodlá vyjasnit situaci s Lilou. Libby a Rita Sue se pustí do sebereflexe. Iris předvede Normanovi svou sílu. Kočovná společnost si dělá starosti o Sofii. Libby poskytne Jonesovi speciální péči a Samson je rozrušený, Management se totiž snaží zničit dárek od Bena. (HBO Europe)
(více)Recenze (3)
V Damašku se toho stalo hodně. Jakože, FAKT hodně. Za mě skvělá epizoda plná napínavých a silných scén a hned několika zajímavými zvraty, které doufám s dějem dost zatočí. Mám ten seriál čím dál tím radši, tak snad dojde k nějakému důstojnému zakončení. 5* ()
Hm, chlapec sa s tou "energiou" na liecenie nebabral, pekne to ten komparz v hoteli a pred nim zahral. :) ake lezuce babky...:) Cakal som, ze Scudder bude cisty Grandmaster, ale prekvapili ma. Manazment a dianie v maringotke malo tiez zaujimave vyustenie. Bloncka si veri teda...nie tam kam ostatni, ale do kakaca. :)) heh par veci ma tu pobavilo, to je fakt. Inak dobry gulas. Uskrn na tvari vycarilo aj "vytretie si zadku" s "pastierskym listom" a reakcia biskupov pri radiu. 60% ()
Anální cesty otevřeny, ne-úplně zvládnutý závěr. Ideální čtyři z pěti. ()