Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta přátel si pro legraci nainstaluje aplikaci, o které se tvrdí, že umí předpovědět čas zbývající do smrti. Je to trapný pokus o žert nebo již každému začal děsivý odpočet? (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (230)

Othello odpad!

všechny recenze uživatele

Žilo by se mi lépe na světě s vědomím, že za tímto filmem stojí prostě akorát normální idiot než s vědomím, že celé je to prachsprostá, vypočítavá, čistě na výkon zaměřená snaha vytahat prachy z mládeže kombinací lekacího hororu, mobilních aplikací a popkulturních narážek, to vše zaobalené do trendové women empowerment slupky, aby si to dodalo na důležitosti. Ještě, že u nás na FAMU sedí u státnic nemilosrdný Psychor, takže se tady nic takového přihodit nemůže. Jsem si normálně oddech. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak ani průser. Ale v rámci teenegerovské zábavy s popcornem na klíně, colou v ruce a druhou rukou v druhém klíně to celkem jde. Lekačky fungují, některé nesmysly v chování postav snadno prominete a na herce se celkem dá dívat. Nelituju, že jsem viděl, ale podruhé nemusím. Ale tu aplikaci bych si nestáhnul ani za prase. ()

Reklama

PodPantlofak 

všechny recenze uživatele

Přijde mi že do dnešních hororů co jdou do kin se cpou zbytečné komediální prvky. Horror sám o sobě je vcelku přijatelný, tvůrci vzali "moderní" dobu a udělali z toho koukatelný film. Jen mi tam trochu nehraje na černá magie. Stejný pocit jsem měl u filmu Černé Vánoce, také tam hrála svoji roli a já se ne a ne s ní vžít. Prostě mi ta magie v těch hororech svým způsobem vadí. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jelikož sem vychcaná jak mraky a všude vidím dvojsysl, tak sem si film nestáhla, abych náhodou nechcípla a jen sem se na něj mrkla online. No dokoukala sem to a přežila, každopádně to je jedno z hodně mála pozitiv. Samotná myšlenka, že Smrtka je moderní a děsně kůl, tudíž si vytvořila appku, aby mohla kosit hříšníky, co maj kostlivce ve skříni, je strašná píčovina bo hrozně vtipný nápad. Záleží na tom, kolik jste toho ten den vyhulili. Já asi málo, protože mi to přišlo jako strašná píčovina, ale ok. Zubatá tak má svojí appku, každej JůEsEJ týnejdžr si jí samo sebou mocně sosne a přidaj se i dospěláci, protože to je přece děsně vtipný. No smrtka má kliku, že lidi nejsou jako já, která veškerý appky nesnáší stejně jako vypíčeniny typu "Klikni a zjisti co za čůráka si byl v minulým životě" "Kolikrát denně máš mít, ty debile, sex" "Jak moc si seksi" atd....To by si to, chuděra mohla jít rovnou hodit, nikdo by si to nesosnul. Buddhožel dnešní doba je tak v piči, že pokud nemáš na fejsbůku, že si ve vztahu, tak si prostě svobodná, i když máš manžela a deset dětí, bo pokud nesdílíš své nikohonezajímající instastory, tak prostě nežiješ. No a tak se tvůrci hororů snaží čím dál víc vše naprcat do virtuanálního světa, aby se náctiletí dementi dokázali vůbec vžít do filmu, páč kdo nemá appku, ten nemůže vraždit, pyčo. Já už jen s panikou čekám, kdy si Míša Majers založí streamovací anál na twitchy... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bubák je dobrej a podobný typ hororů umí být napínavej už z podstaty. O žádné velké filmové umění se nejedná a divák si nesmí všímat takových drobností že sotva vylezu před barák, tak mě prostě sejme auto a trefí se mnou do stromu. Vtipná postava chybět samozřejmě nesmí, co na tom že se jedná o potetovaného kněze. 50% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (11)

  • Ve chvíli, kdy se prodavač elektroniky snaží hacknout do aplikace „Countdown“, je zmíněn seriál Hra o trůny (od r. 2011). (zamiokulka)
  • Na konci filmu je ještě jedna scéna v závěrečných titulcích. (fisus)
  • Nemocniční pokoj 237, na němž byla ubytována druhá oběť aplikace, má stejné číslo jako známý pokoj v hotelu Overlook z filmu Osvícení (1980). (pityty)

Reklama

Reklama