Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta přátel si pro legraci nainstaluje aplikaci, o které se tvrdí, že umí předpovědět čas zbývající do smrti. Je to trapný pokus o žert nebo již každému začal děsivý odpočet? (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (234)

stration 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak ani průser. Ale v rámci teenegerovské zábavy s popcornem na klíně, colou v ruce a druhou rukou v druhém klíně to celkem jde. Lekačky fungují, některé nesmysly v chování postav snadno prominete a na herce se celkem dá dívat. Nelituju, že jsem viděl, ale podruhé nemusím. Ale tu aplikaci bych si nestáhnul ani za prase. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak byl jsem na to dost zvědavý, nebudu lhát, akorát jsem se bál, že z toho vypadne typický tupý slasher - a ono že jo. Rozjezd to mělo celkem slušný, ale pak, jako by tvůrcům došly nápady, to začne vykrádat co může, něco si vezme z Nezvratného osudu, syžet připomene Zmeškaný hovor, pak tu máme nějakého toho ducha/démona a jelikož se jedná o horor pro puberťáky, přidáme nějakou strašně vtipnou postavu, tady konkrétně potetovaného kněze, který evidentně ani v Boha nevěří a Bibli bere jako fantasy četbu. Ha ha ha. Jinak ostatní postavy tu nelezou na nervy, ale stejnak je to jedno, protože kdo umře a kdo ne, odhadnete poměrně jednoduše. A co ještě nesmí chybět ve správném klišovitém hororu? No jasně, ten typický konec, kdy zlo přemůžou, ale ono se stejně vrátí! To už mě nepřekvapí, to mě spíš naštve. Důvod, proč ten duch vraždí skrze tu aplikaci je stupidní a ani moc nedává smysl a pokud mi to neuniklo - od jisté chvíle to začne být celkem nuda - napadlo někoho z těch štduáků tu aplikaci odinstalovat? A když byli u toho hackera, proč se nepokusili tu aplikaci nadobro zničit? Ne, místo toho si jenom přepíšou data smrtí, inteligenti. A ten hacker by to evidentně uměl... Ale co zde budu všechny ty nelogičnosti vypisovat, prostě se nejedná o žádné překvapení, jakým pro mě byl americký remake Zmeškaného hovoru, tohle je prostě odreagování pro mladé, na které člověk rychle zapomene. A myslím, že Justin Dec od toho filmu ani víc nechtěl. 2* ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film som očakával a môžem povedať, že má aj prijemne prekvapil. Mám za sebou veľa horrorov, tak viem, že originalita tomuto kúsku chýba a je tu naozaj veľa odkazov na ine filmy. To mi nikdy nevadilo a nevadí mi to ani teraz. Vadilo mi asi len okrem nevydareného konca, slabej masky démona asi aj nelogickosť v scenári a čim sa film blížil ku koncu, tak tých blbiniek bolo viac a viac. Ale aj tak som spokojný, herci sympatický, lakačiek niekoľko a niektoré sa i vydarili. Tento film ide cestou strašenia a tak gore efekty sa tu nevyskytujú a s tým tiež nie som stotožnený, ale čo už. Režisér to tu chcel i troska oživiť v podobe moderného kňaza, ale ktorý by sa viac hodil, do serie Scary Movie, ako do takéhoto akože vážneho filmu. Tato postava mi nesadla, zato postava predavača telefónov bola oveľa zaujímavejšia a postarala sa o niekoľko vtipných dialogov. I keď je tu dosť veľa chybičiek, bavil som sa, hlavne, stále sa tu niečo dialo, film nezvoľnil ani na chvíľu zo svojho rýchleho tempa. A i keď je to štandard v podobne ladených filmov, tak mierne musim nadhodnotiť, lebo stále pretrvávajú dobre pocity. Takže slabé 4*. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Aplikace která mě nesmírně potěšila, dnes asi horror přes mobil. Herci v pohodě, příběh o prokletí a démonovi se mi hrozně líbil. Atmosféra filmu skvělá, nepříjemný pocit strachu byl, takže jsem si to užil, k dokonalosti už jen chybělo lepší vylepšeníni smrti a hlavně záběry zlepšit, jinak po dlouhé době super horor. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Filmy zo série "Nezvratný osud" (Final Destination) sú niečo, na čom som sa vždy dobre pobavil. Videl som všetky diely a viac menej som bol so všetkými nadpriemerne spokojný. A tak, keď som si v niektorých komentároch prečítal, že titul "Appka: Stiahni a zomrieš" (Countdown) sa nechal výrazne inšpirovať touto mojou obľúbenou horrorovou sériou, skúsil som si ho pozrieť. Čakal som nerovný súboj so smrťou. Snahu vymaniť sa z rúk osudu. Svojim spôsobom som to aj dostal. Námet o aplikácii, ktorá dokáže určiť presný čas smrti tomu, kto si ju stiahne do mobilného telefónu. Nie je dobré poznať, kedy si po vás príde smrť. V porovnaní s "Nezvratným osudom" je to slabé, ale inak to za jedno pozretie stojí. Jednoduchý americký béčkový horror pre puberťákov a adolescentov. ** ()

Galerie (24)

Zajímavosti (11)

  • Ve chvíli, kdy se prodavač elektroniky snaží hacknout do aplikace „Countdown“, je zmíněn seriál Hra o trůny (od r. 2011). (zamiokulka)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) od 1. apríla do 6. mája 2019. (Arsenal83)
  • Keď sa natáčanie skončilo, Tom Segura (Derek) to „oslávil“ spánkom na záchode. (Arsenal83)

Reklama

Reklama