Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta přátel si pro legraci nainstaluje aplikaci, o které se tvrdí, že umí předpovědět čas zbývající do smrti. Je to trapný pokus o žert nebo již každému začal děsivý odpočet? (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (229)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Klasický radový horor z produkcie USA, ktorý zasadil démona do prostredia moderných technológií. Škoda, že scenáristi nemali záujem o lepšie rozvinutie mytológie, a tak sme sa o zlu skrývajúcom sa za aplikáciou príliš veľa nedozvedeli. A sledovať postavy umierať jednu po druhej bez dôkladného prešetrovania prípadu je skrátka nuda. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vlastne, dostal som približne to, čo som aj čakal. Treba uznať, že námet je snaživý, aj keď je tu jasná inšpirácia kopcom podobných záležitostí. No ide s dobou - apka, ktorú keď si stiahneš, tak sa dozvieš kedy presne zomrieš. Neviem síce či je nutné takéto niečo vedieť, no príbeh k tomu nebol celkom od veci. Aspoň nenudil a celkovo sa pozeralo príjemne. Čo vadilo boli hororové prvky, najmä z pohľadu bubáka. Ten teda nebol bohviečo - akési vrece na hlave a hnilé zuby k tomu. Chcelo to niečo "chytľavejšie". Tiež ľakačky fungovali iba chvíľu - najväčší problém bol v tom, že boli hrozne predvídateľné. Čiže hororová stránka dosť amatérska, no ako oddychovka to nikoho neurazí. Priemer. 60/100 ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký horor „Stáhni a zemřeš“ je klasickým filmem, který má potenciál zaujmout v kině, a tak jsme se ho dočkali i u nás. Není to film převratný, je to prostě hororová zábava, která má zajímavé východiskem ohraný průběh a konec, který je trochu přitažený za vlasy, ale ono to ani jinak skončit nemohlo. Pokud přimhouříte oko, z kina se po tomhle filmu dalo odcházet celkem spokojeně. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(40%) Viděno v kině. Jsem prostě filmový cvok, který mnohdy bere návštěvy kina jako fanatický zájem. Tak bych mohl obhájit skutečnost, proč jsem na tuhle sračku vlastně šel. Neříkám, že je to úplný shit, mohlo to dopadnout ještě hůř, ale přesto hrůza děs. Rozhodně jsem od toho nic neočekával. V nejlepším jsem čekal alespoň v lepší, průměr. No, dopadlo to ještě o něco hůře. Celkově jsou tyhle horory už ohrané a tématem obdobné. Tohle mělo docela slušný nápad. Smrtící aplikace, určující smrt dotyčného, co si jí nainstaloval, fajn. Jak tu mnozí píší, připomene to Nezvratný osud, byť jen vzdáleně. Navíc, já bych spíš ocenil, aby se do tohoto filmu nemíchali démoni apod. Kdyby se to obešlo bez nich a soustředilo se to především na zajímavé úmrtí (které zde bohužel nebylo), tak bych byl asi víc, spokojenější. Ještě tak ta 1/3 snímku byla docela slušná. Dobré lekačky, pěkně ozvučené scény úmrtích apod. Jenže pak to začalo být dost nudné (asi tak ta prostřední část filmu) a místy i trapné. Tím myslím jisté pokusy o humor apod. Navíc postavy se mnohdy chovali dost nelogicky, třeba to spojení hlavní hrdinky s tím černochem mi přišlo dost umělé a jejich vztah nedával moc smysl. I to jak se ke konci k jedné postavy hl. hrdinka zachovala. Finále mě už vůbec nebavilo. Sice bylo obstojně a technicky natočeno, ale co z toho, když mě to nechytlo a nemělo to žádný zajímavý moment. Hudby jsem si vůbec nevšiml. Takže výrazný podprůměr a záležitost, která se jednou dala vydržet, ale těch trapných momentů zde bylo dost, prostě další nudný horor, který neobsahuje nic zajímavého. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Kdybych tento počin hodnotila z hlediska žánru, tak to vidím spíše na 3 hvězdičky. Ale vzhledem k tomu, že jsem na tento film šla do kina, rozhodla jsem se, že budu hodnotit dle toho, jak jsem si projekci užila, tudíž jsme na 4 hvězdičkách. Možná je to trochu nadnesené hodnocení. Možná mi k tomu pomohla i Elizabeth Lail, kterou jsem moc ráda v hlavní roli viděla, jelikož to zahrála opravdu poctivě. Nebo jsem možná jediná komu to tak přišlo, neva. Nooo, a nyní jsem se vrátila ke 3 hvězdám. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Keď sa natáčanie skončilo, Tom Segura (Derek) to „oslávil“ spánkom na záchode. (Arsenal83)
  • Během závěrečných titulků hraje skladba „Style“ od Foster The People. (TheSpearCZ)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) od 1. apríla do 6. mája 2019. (Arsenal83)

Reklama

Reklama