Reklama

Reklama

Parta přátel si pro legraci nainstaluje aplikaci, o které se tvrdí, že umí předpovědět čas zbývající do smrti. Je to trapný pokus o žert nebo již každému začal děsivý odpočet? (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (229)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $6,5miliónaTržby USA $25,621,766Tržby Celosvetovo $44,621,766Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Zas čerpáme s krásne praštenej mobilnej doby. Však prečo nie, len by to chcelo viac nápaditosti, než rutinných scén, otrepaných lakačiek, či dosť nezmyselných scén. Mohlo sa to aspoň z časti priblížiť Final Destination ale to ostalo len pri túžbe. /40%/ ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Limonáda na hodinku a půl. Jinak to fakt o ničem neni. Hororovka pro vylekaný a připosraný teenky v USA, co u toho budou baštit cockporn a kolu. Pár lekaček je solidních, ale jinak je to zase jiná varianta na vyvražďovačky, a to ten námět zněl dost lákavě. Tentokrát vás bude vraždit nějakej malware. Nesmí chybět ani rádoby vtipná postava kněze, ale jeho úloha jaksi vyzní do ztracena a konec se odehrává v nějakym skladišti. A pak se vám podaří ochcat smrtku. Ale sami víte, že se smrtí si radši nehrajte. Na druhou stranu, casting se povedl a herci jsou vesměs dost sympatičtí. 50% ()

Reklama

Gavin87 

všechny recenze uživatele

Tento film snad oplývá všemi typickými klišé amerického hororového filmu posledních let. Ústřední hrdinkou je mladá běloška, která dokáže porazit zlo tím, že na něj vyzraje. K tomu jí dopomáhá poněkud extravagantní kněz s neortodoxními metodami, který v daném okamžiku přesně ví, co se má udělat a do které knihy v knihovně nahlédnout a abychom to měli kompletní, hlavní hrdinka se nám zamiluje do afroamerického fešáka, s kterým sdílí stejný osud (appku). USA je země neomezených možností. Jiné vysvětlení mi nedává smysl pro to, že si 60GB aplikaci všichni mládežníci do svých mobilů stahovali během několika vteřin. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký horor „Stáhni a zemřeš“ je klasickým filmem, který má potenciál zaujmout v kině, a tak jsme se ho dočkali i u nás. Není to film převratný, je to prostě hororová zábava, která má zajímavé východiskem ohraný průběh a konec, který je trochu přitažený za vlasy, ale ono to ani jinak skončit nemohlo. Pokud přimhouříte oko, z kina se po tomhle filmu dalo odcházet celkem spokojeně. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na podvádění smrti, Stáhni a zemřeš je pro publikum, kterému nevadí, že je podváděno. Scénář se vůbec nezajímá o své postavy a zápletka nemá soudržnost. Je megazapomenutelný film. Jsem naštvaný, jak někdo může tak zajímavé téma takto pokazit. Když se objevila příšera jako z katedry loutkového divadla na Famu, dostal jsem záchvat smíchů a zápletka nabrala béčkové obrátky. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Některá místa v odvrácené části nemocnice bylo možné vidět již v seriálu Vlčí mládě (od r. 2011), například šatna nebo chodby. (pityty)
  • Během závěrečných titulků hraje skladba „Style“ od Foster The People. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama