Reklama

Reklama

Parta přátel si pro legraci nainstaluje aplikaci, o které se tvrdí, že umí předpovědět čas zbývající do smrti. Je to trapný pokus o žert nebo již každému začal děsivý odpočet? (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (229)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Predpovedateľný príbeh, ktorý síce neurazí ale dostatočne unudí. Nápad sám o sebe nie je zlý, aj keď určite čerpá z pre nás známeho Final Destination. V prvých momentoch sa využívajú časté falošné jump-scary, ktoré sú navodené iba hudbou, a úprimne už pri treťom "dramatickom" otvorení skrine, som prevracala oči. Scenár bol typický pre takýto typ filmu, nezmyselné postavy, ktoré povedali jednu/dve dramatické vety a v príbehu sa viac neobjavili a podobne. Hlavná hrdinka nebola nesympatická, ale pre mňa bola mierne nezaujímavá, omnoho viac sa mi páčili herci vo vedľajších úlohách, napríjlad Talitha alebo aj Peter Facinelli, ktorý hral výborne (neznášala som ho od prvého momentu). V kine som zvyšovala vekový priemer (sekundoval mi starší pán v druhom rade), keďže naň išli väčšinou stredoškoláci. Ale nebolo to najhoršie, dalo sa. 45% ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Jít na toto do kina byla trefa fakt vedle. Na pláně jsem totiž viděl nesmyslné dialogy, děj, který neměl hlavu ani patu a vše korunoval konec, kde vše vyvrcholilo v absurditu a plno vedlejších dějových cestiček vyústilo do ztracena. Jediné co snad nebylo pokažené, bylo plno tajemných záběrů a lekaček, které člověku hnuly s tepovkou. Nedoporučuji. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný až hrůza. Opět nelituji, že jsem nešla do kina a ušetřila peníze na něco smysluplnějšího. Podobných snímků už jsme tu měli asi sto a já pořád čekám, kdy to bude zpracováno opravdu nějakou dobrou originální formou, protože tohle je prostě málo a víceméně vám 90 minut tohohle srance spíše ubere než něco dá. Kněz tady působil jak pěst na oko, každý už tyhle scénáře známe nazpaměť a závěr taky snad ani nestojí za řeč. Jako lákadlo teenagerů do kin asi dobrý, aspoň výdělek na popcornu, když už nic. Film akorát tak na zabití karanténní nudy. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Že jde o osmnáctou variaci na Nezvratný osud mě nijak neuráží. Nulová nápaditost povinných smrtí, srandovní pentagram ze soli a smrtka z frcu ale jo. Nebejt příjemný Elizabeth Lail v hlavní roli, štrejchal by Countdown hororový kinodno vyztužený sračkama jako jsou Vadí nevadí nebo Fantasy Island. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Aplikace která mě nesmírně potěšila, dnes asi horror přes mobil. Herci v pohodě, příběh o prokletí a démonovi se mi hrozně líbil. Atmosféra filmu skvělá, nepříjemný pocit strachu byl, takže jsem si to užil, k dokonalosti už jen chybělo lepší vylepšeníni smrti a hlavně záběry zlepšit, jinak po dlouhé době super horor. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Ve chvíli, kdy se prodavač elektroniky snaží hacknout do aplikace „Countdown“, je zmíněn seriál Hra o trůny (od r. 2011). (zamiokulka)
  • Některá místa v odvrácené části nemocnice bylo možné vidět již v seriálu Vlčí mládě (od r. 2011), například šatna nebo chodby. (pityty)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) od 1. apríla do 6. mája 2019. (Arsenal83)

Reklama

Reklama