Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta přátel si pro legraci nainstaluje aplikaci, o které se tvrdí, že umí předpovědět čas zbývající do smrti. Je to trapný pokus o žert nebo již každému začal děsivý odpočet? (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (229)

stration 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak ani průser. Ale v rámci teenegerovské zábavy s popcornem na klíně, colou v ruce a druhou rukou v druhém klíně to celkem jde. Lekačky fungují, některé nesmysly v chování postav snadno prominete a na herce se celkem dá dívat. Nelituju, že jsem viděl, ale podruhé nemusím. Ale tu aplikaci bych si nestáhnul ani za prase. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Většinou ty kino-horrory jsou alespoň průměrné. A člověk se tak alespoň může podívat na něco jiného, než na amatérskou sračku. I v tomto filmu je občas napětí, dobrá hudba, sympatické herecké obsazení. Na sobotní odpoledne skvělý film. Taky jsem nepochopil, proč nepoužívali ten solný pentagram, když to fungovalo :-) ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Taky byste neodolali a nainstalovali si aplikaci, která vám předpoví přesný čas smrti a dokonce své slovo i dodrží? Protože já rozhodně ne a ani nemám odvahu se podívat, jestli se někdo nesvezl na popularitě a nevytvořil ji i ve skutečnosti, leč zřejmě bez účinků. I když… člověk nikdy neví! Ale vraťme se do fikce, která v tomto případě působila jako něco mezi Nevratným osudem a Kruhem, šmrnclým humorem z Všechno nejhorší. Co z toho vzešlo? Hrozná šaškárna! Už jen, že se tu objevil třeba kněz, co poslouchá rap a je velkým fanouškem komiksů? Tak... asi tak absurdní. Ústřední nápad dobrý, film sršel až masochistickým nadhledem a humorem, ale ve výsledku působil strašně hloupě. Což o to, lekačky byly promakané a člověku z nich až mrazilo, nicméně se na nich nedá stavět úplně vše. Nedozvěděli jsme se vlastně nic, aplikace zůstala v rukou démona a závěrečný zvrat hovoří sám za sebe - že se vám podaří prolomit jednu verzi neznamená, že nedojde k aktualizaci a máte po ptákách! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JE TO JEN APPKA...“ /// No tak hlavně ale tahle appka drží slovo! (a má vedlejší účinky) Celkem nenáročný vyprávění o lidech, co si ji instalovali a pak umřeli. Něco jako Nezvratný osud (ale kdo by dneska věřil na osud, že?). Občas se tady straší, občas nějaká vražda (vlastně nečekaný úmrtí), občas si řeknu, že jsou to píčusové – ale to není nic překvapivýho. Vidět víckrát to fakt nemusím (a snad nikoho nenapadne upgrade).Ale třeba týnejdžři budou mít jinej názor. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, jak porazit appku. 2.) Zjistím, že smrt sbližuje. 3.) Thx za titule „blacklanner“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

applause 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem čekala něco lepšího, ale pak to byla standartně klasická americká kravina. Téma filmu - aplikace, díky které se dozvíte, kdy zemřete je zajímavé samo o sobě. Nicméně zpracování už je tu horší. Film mě docela zajímal skoro do své třičtvrtiny, ale pak už to bylo přehnané, hlavně ten konec. Hustej byl moderní kněz. Jinak by se nic nestalo, kdybych se na film podívala doma nebo ho vůbec neviděla. Nedoporučuji. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (11)

  • Keď sa v aplikácii zobrazí nápis "victim", výkrik, ktorý je počuť, pochádza z hry "Destiny" od vývojárov z Bungie. Používa sa výkrik Omnigula. (Game90)
  • Keď sa natáčanie skončilo, Tom Segura (Derek) to „oslávil“ spánkom na záchode. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno