Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta přátel si pro legraci nainstaluje aplikaci, o které se tvrdí, že umí předpovědět čas zbývající do smrti. Je to trapný pokus o žert nebo již každému začal děsivý odpočet? (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (229)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $6,5miliónaTržby USA $25,621,766Tržby Celosvetovo $44,621,766Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Zas čerpáme s krásne praštenej mobilnej doby. Však prečo nie, len by to chcelo viac nápaditosti, než rutinných scén, otrepaných lakačiek, či dosť nezmyselných scén. Mohlo sa to aspoň z časti priblížiť Final Destination ale to ostalo len pri túžbe. /40%/ ()

stration 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak ani průser. Ale v rámci teenegerovské zábavy s popcornem na klíně, colou v ruce a druhou rukou v druhém klíně to celkem jde. Lekačky fungují, některé nesmysly v chování postav snadno prominete a na herce se celkem dá dívat. Nelituju, že jsem viděl, ale podruhé nemusím. Ale tu aplikaci bych si nestáhnul ani za prase. ()

Reklama

Miseet 

všechny recenze uživatele

Kdybych tento počin hodnotila z hlediska žánru, tak to vidím spíše na 3 hvězdičky. Ale vzhledem k tomu, že jsem na tento film šla do kina, rozhodla jsem se, že budu hodnotit dle toho, jak jsem si projekci užila, tudíž jsme na 4 hvězdičkách. Možná je to trochu nadnesené hodnocení. Možná mi k tomu pomohla i Elizabeth Lail, kterou jsem moc ráda v hlavní roli viděla, jelikož to zahrála opravdu poctivě. Nebo jsem možná jediná komu to tak přišlo, neva. Nooo, a nyní jsem se vrátila ke 3 hvězdám. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Filmy zo série "Nezvratný osud" (Final Destination) sú niečo, na čom som sa vždy dobre pobavil. Videl som všetky diely a viac menej som bol so všetkými nadpriemerne spokojný. A tak, keď som si v niektorých komentároch prečítal, že titul "Appka: Stiahni a zomrieš" (Countdown) sa nechal výrazne inšpirovať touto mojou obľúbenou horrorovou sériou, skúsil som si ho pozrieť. Čakal som nerovný súboj so smrťou. Snahu vymaniť sa z rúk osudu. Svojim spôsobom som to aj dostal. Námet o aplikácii, ktorá dokáže určiť presný čas smrti tomu, kto si ju stiahne do mobilného telefónu. Nie je dobré poznať, kedy si po vás príde smrť. V porovnaní s "Nezvratným osudom" je to slabé, ale inak to za jedno pozretie stojí. Jednoduchý americký béčkový horror pre puberťákov a adolescentov. ** ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Další z řady hororů bez ofenzivního potenciálu, který slouží jako pouhé odreagování pro mládež. Na FAMU bych za horory typu Countdown vyhazoval od státnic, protože studentům od prvního ročníku vtloukám do hlavy, že režisér královského filmového žánru tu není od toho, aby točil levnou a výdělečnou zábavu, která má do kin přilákat co nejširší publikum. Justin Dec se diváky pokouší strašit navýsost amatérsky, prostřednictvím předimenzovaných ruchů a prudkých střihů, přičemž tyto uměle konstruované lekací scény ani nedokáže obstojně variovat. Obdobně tragicky si počíná i v roli scénáristy. Jedná se o dezorientované motání v kruhu; oslavu repetitivnosti, kdy hlavní postava pokaždé zvolí řešení, které se hned záhy ukáže jako nefunkční. Jakožto zdejší hororový expert tak snímku Countdown nemohu udělit nic jiného než odpad. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (11)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) od 1. apríla do 6. mája 2019. (Arsenal83)

Reklama

Reklama