Reklama

Reklama

Pro balík prachů

  • USA Honest Thief (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tom (Liam Neeson) je nechvalně proslulý zloděj, ale city, které chová ke své nové lásce Annie (Kate Walsh) ho přimějí napravit staré hříchy. Chce přestat žít jako zločinec a především nechce svůj vztah s Annie postavit na lžích. Rozhodne se přiznat přímo FBI a odevzdat státu peníze, které ukradl, výměnou za dohodu a čistý trestní rejstřík. Když zavolá do místní kanceláře FBI, aby se přiznal a domluvil si schůzku, agenti Baker (Robert Patrick) a Meyers (Jeffrey Donovan) to považují jen za žert. Posílají místo sebe své podřízené, agenty Nivense (Jai Courtney) a Halla (Anthony Ramos). Tito dva mladší agenti jsou v šoku, když zjistí, že Tom je skutečný bankovní lupič. V jeho ukradených penězích spatří vstupenku do lepšího života. Tak začíná hra na kočku a myš, ve které se do sebe zamotá dobré a zlé. (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (168)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Naivna bachorka s Liam-om. To som necakal. Trocha romantiky tomu vobec neskodi. Skor ten hlupucky a predvidatelny scenar a postavy FBI agentov su tiez uplne ako z komixu. Rozhovor typka s prilepenym uskrnom na tvari so psim spolocnikom s Annie bol uplne "out of the line" - ako priatelsky pokect so susedkou. wtf?! Neskutocna blbina. Uz i dvojhviezdie je silne nadnesene. 35% Neodporucam. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Na filmu mne nejprve zaujalo jeho výborné obsazení, ale trochu jsem se výsledku obával. Nicméně snímek předčil všechna má očekávání, neboť jsme se dočkali velice promyšleného akčního krimi. Navíc Neeson opět ukázal, že i na stará kolena dokáže stále natočit drsňáka a rváče, což se většinou akčním hrdinům jeho věku moc nedaří (viz. filmy s Nicolasem Cage nebo Brusem Willisem). ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Tak už nám po Cageovi a Willisovi aj Neeson zostúpil do druhej ligy. Aj keď Bruce s Nickom už medzitým hrajú okresný prebor s Pištou Seagalom. Liam sa tu naháňa s totálne B-čkovým kastingom, väčšinou no name herci + jeden z kráľov B-čka Robert Patrick v malej roličke. Dej stupídny a milionkrát otrepaný - čestný zlodej, nečestní policajti... Do toho katastrofálne efekty - výbuch s následným ohňom vyzerá, že by lepší vedel spraviť aj poloamatérsky programátor. Veľmi slabých 40% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pokračujem v podobnom duchu ako včera. Opäť slabé tri hviezdičky. Neeson už nie je to, čo býval, samozrejme vek už neokašle. Bolo to hlúpe, najprv je dokonalým lupičom, po ktorom nikdy nič nenašli a zrazu ohlúpne a rozhodne sa pre krok, ktorý sa rozhodol? Resp. rozhodnutie, urobiť ho a kvôli čomu, to ešte chápem, ale ten spôsob, ako ho urobil? Fajn, že to bolo také civilnejšie a uveriteľnejšie, ale to počínanie bolo jednoducho hlúpe aj na neho aj na jeho postavu, pretože som síce napísal, že vek už neokašle, ale tým som nemyslel priamo senilitu. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

V posledních letech jsou všechny role Liama Neesona tak trochu jak přes kopírák, ale mě to zatim ještě baví. Akorát teda postava zloděje, kterej vykrádá banky, aby ty peníze prostě jenom tak nastrkal do krabic, krabice zavřel do garáže a ty peníze vůbec neutrácel, je dost zvláštní. A když se nakonec ještě po X letech rozhodne, že se přizná, všechny peníze do posledního dolaru vrátí a půjde si to teda holt odsedět, tak to už vypadá spíš jako nějaká nechtěná komedie. Liam Neeson ale zvládnul tuhle divnou roli docela sympaticky ztvárnit a celej film utáhnul v podstatě sám. Škoda, že nedostal víc prostoru Terminátor Robert Patrick. Zbytek je tam spíš do počtu. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (4)

  • Třetí akční film představující postavu Liama ​​Neesona jako obviněného ze zločinu, kterého se nedopustil, po filmech Non-Stop (2014) a Taken 3 (2014). (ČSFD)
  • Scény automobilové honičky byly natočeny v listopadu 2018. (ČSFD)
  • Natáčelo se v americkém státě Massachusetts. (Rominator)

Reklama

Reklama