Reklama

Reklama

Pro balík prachů

  • USA Honest Thief (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tom (Liam Neeson) je nechvalně proslulý zloděj, ale city, které chová ke své nové lásce Annie (Kate Walsh) ho přimějí napravit staré hříchy. Chce přestat žít jako zločinec a především nechce svůj vztah s Annie postavit na lžích. Rozhodne se přiznat přímo FBI a odevzdat státu peníze, které ukradl, výměnou za dohodu a čistý trestní rejstřík. Když zavolá do místní kanceláře FBI, aby se přiznal a domluvil si schůzku, agenti Baker (Robert Patrick) a Meyers (Jeffrey Donovan) to považují jen za žert. Posílají místo sebe své podřízené, agenty Nivense (Jai Courtney) a Halla (Anthony Ramos). Tito dva mladší agenti jsou v šoku, když zjistí, že Tom je skutečný bankovní lupič. V jeho ukradených penězích spatří vstupenku do lepšího života. Tak začíná hra na kočku a myš, ve které se do sebe zamotá dobré a zlé. (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (168)

verbal 

všechny recenze uživatele

Ta Nýsnova archetypální poloha přesprávňackých, morálně dokonale ukotvených zasraných pyjonýrů, co by se s ublíženeckým výrazem chcípajícího baseta sveřepě vydrápali pro to koťátko uvízlé na stromě, i kdyby byli bez nohou na kriplkáře, a před nimiž si žádní slabí, utlačovaní, vdovy a sirotci nemohou být jistí, že by jim i přes mrtvoly urputně netoužili pomoci, ať už si to přejí, nebo ne, už mě začíná pěkně srát! Nyní tu máme naprosto oxymorousovitého „poctivého zloděje“, klátivého to geronta, který ho prostě nemůže bohatý z posledních sil nadrobit do stále solidně apelující Volšovic Katky, protože ho kope do prdele kategorický imperativ. Tudíž se rozhodne pro veskrze kokotskou morální očistu a vydá své celočorkařské úspory všanc zkorumpovaným orgánům, protože Katka na něj přece počká, až si to odsedí. Sice už bude po přechodu, mít tři brady, zteřelého netopýra a kozy na pneumatice, ale morálně neposqrněná láska dozajista qete v každém starobinci. Ke vší té zhovadilosti navíc narazí na druhé straně barikády na neméně cukrkandlového, největšího Mirka Dušína v historii FBI, zarytého pejskaře a dobráka od kokotsti, pročež celý ten roztřepávač podbradků ještě vyvrcholí jásavě durovým defilé Mumulendem ke šťastně zapadajícímu slunci. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Neeson ve své typické roli i když tentokrát má být špatný on. Jenomže ti, co mají chránit zákon jsou ještě chamtivější, takže mu musíte zase fandit. Jenomže se obávám, že to ti tvůrci s pionýrským slibem trochu přehnali a ve výsledku se na mě začal valit hodně velký kýč. Trošku to zachránil roztomilej pejsek. Jinak co je to za svět, když se nemůžete v klídku ani udat na FBI. Možná to mnohé odradí… ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pre balík prachov bol robený aj tento film. Ale všetci vieme, prečo sa nakrúcajú tieto typy old school akčnákov s Neesonom a dostávame presne to, čo akože chceme, respektíve cieľovka chce. A ide opäť o príjemnú jednohubku, ktorú som si rád vychutnal v kine a možno sa k nej niekedy večer v telke aj vrátim. Scenár je ale prekvapivo veľmi slušný, v tomto prípade skôr hapruje réžia, kedy je všetko viac menej vlažné, ale aspoň to má fajn atmosféru. Nejaká tá minúta navyše venovaná poriadnej akcii by snímke slušala, nemal by som potom problém ani s vyšším hodnotením. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pokračujem v podobnom duchu ako včera. Opäť slabé tri hviezdičky. Neeson už nie je to, čo býval, samozrejme vek už neokašle. Bolo to hlúpe, najprv je dokonalým lupičom, po ktorom nikdy nič nenašli a zrazu ohlúpne a rozhodne sa pre krok, ktorý sa rozhodol? Resp. rozhodnutie, urobiť ho a kvôli čomu, to ešte chápem, ale ten spôsob, ako ho urobil? Fajn, že to bolo také civilnejšie a uveriteľnejšie, ale to počínanie bolo jednoducho hlúpe aj na neho aj na jeho postavu, pretože som síce napísal, že vek už neokašle, ale tým som nemyslel priamo senilitu. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Uff tak jsem to ještě stihnul a dal si třetí a patrně poslední kino v tomhle pojebaným roce po Mizerech a Tenetu. Dostal jsem takovýho standartního Neesona kterej si jede pořád to svoje a i když už asi i on má svůj vrchol za sebou, tak rozhodně nezklame a do nadprůměru se určitě dostane. Co filmu trochu podráží nohy a brání vyššímu hodnocení je místy opravdu hodně blbej scénář, kdy někdy hlavnímu hrdinovi díky absurdnímu chování všech ostatních vyjdou úplně neskutečný věci. Akce je dost a Neeson i když už má svoje limity, tak to co od něj očekáváte si odehraje. Takže ve finále člověk letos bere v klidu i tohle a není důvod přehnaně píčovat.65% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (4)

  • Scény automobilové honičky byly natočeny v listopadu 2018. (ČSFD)
  • Film je věnován milující vzpomínce na Lauru Lynn Williams. (Rominator)
  • Natáčelo se v americkém státě Massachusetts. (Rominator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno