Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejní důstojník Dutch se dozvídá, že jeho žena tragicky zahynula při leteckém neštěstí společně se svým milencem právníkem Chandlerem. Dutch je posedlý touhou pochopit, co vlastně jeho ženu k nevěře vedlo a do pátrání zapojuje i Key Chandlerovou. Společně se tedy vydávají na cestu, na niž se nemohou vydat jeden bez druhého. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (96)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 nebo 30 minut je docela fajn, jakmile se Ford dozví pravdu o svoji ženě jde to do prdele. Film se vleče, dialogy jsou bídné, dramaturgie nulová a postava Forda je neskutečný kokot. Manželství je naprosto dementní a zbytečná instituce kde dva lidi předstírají štěstí, přitom má ale většina z nich poměr a žijí ve lži. Tady je aspoň zadostiučinění, že oba skončí na dně zálivu. Právem zapomenutá nuda.40%. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Mezi hlavními hrdiny to jiskří, jen jinak než jsou zvyklí zdejší komentátoři. Není to osudová romantická láska dvou zaslepených, je to vztah dvou zlomených lidí, které spojila tragická událost. Vyčítal bych více v jiných oblastech, pomalé tempo, celkově natažené bez výraznějších zlomů. Líbil se mi sám režisér, svou roli si docela užíval. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Romantické drama o dvou náhodně se setkajících muži a ženě, kteří se dozví šokující pravdu o svých partnerech, kteří je společně podváděli a společně zahynuli při leteckém neštěstí. Poněkud hodně zvláštní romance, která je hodně nevěřitelná a navíc jednání obou hrdinů je až prazvláštní. Hodně skřípající film. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Průměrné romantické drama s mým oblíbeným H.Fordem. Slabinou tohoto filmu byla K.Scott Thomasová v roli senátorky, které jsem zamilování do Dutche nějak nedokázal uvěřit. Dívat se na to dá, zajímavý je i námět - pátrání po stopách nevěry partnerů zabitých při leteckém neštěstí, ale to je bohužel tak všechno. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Role pro H. Forda už nejsou. Tedy takové, pro něž ho někdo vyhledával. Já mezi ně nepatřil, protože mi ráz těchto filmů připadá velice prostý a přece splňuje tu část požadavků masového publika, aby se jim předkládaly filmy ala TOVÁRNA NA SNY dělá pro Vás a to, co VY chcete, co ještě pochopíte...***(4.10.2010). ()

Galerie (21)

Zajímavosti (12)

  • Mená hlavných postáv románu, podľa ktorého bol tento film natočený, sú Edward a Vivien. Toto sa pre tento film pravdepodobne zmenilo kvôli tomu, že Edward a Vivien sú dobre známi ako mená hlavných postáv v Pretty Woman (1990). (Arsenal83)
  • Celosvětová premiéra proběhla 3. října 1999 v New York City (New York, USA). (BMW12)
  • V poslednej scéne na letisku Harrison Ford (Dutch van den Boreck) dostane bozk na ľavé líce, kde mu ostane jasný odtlačok od červeného rúžu. Následne sa obráti a rúž okamžite zmizne. (Arsenal83)

Reklama

Reklama