Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejní důstojník Dutch se dozvídá, že jeho žena tragicky zahynula při leteckém neštěstí společně se svým milencem právníkem Chandlerem. Dutch je posedlý touhou pochopit, co vlastně jeho ženu k nevěře vedlo a do pátrání zapojuje i Key Chandlerovou. Společně se tedy vydávají na cestu, na niž se nemohou vydat jeden bez druhého. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (96)

RHK 

všechny recenze uživatele

Průměrné romantické drama s mým oblíbeným H.Fordem. Slabinou tohoto filmu byla K.Scott Thomasová v roli senátorky, které jsem zamilování do Dutche nějak nedokázal uvěřit. Dívat se na to dá, zajímavý je i námět - pátrání po stopách nevěry partnerů zabitých při leteckém neštěstí, ale to je bohužel tak všechno. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Policejní detektiv Dutch Van Den Broeck a emancipovaná senátorka Kay Chandlerová přišli o své životní partnery při leteckém neštěstí. Tajný romantický výlet na Floridu totiž skončil v ledových vodách nedaleko Washingtonu. Dutch a Kay jsou zlomeni žalem a zjištěním, že byli rafinovaně a dost dlouho podváděni. Detektiv se jako posedlý snaží vypátrat všechny detaily o tajném životě své manželky, zatímco zdrcená senátorka hledá nějakou oporu. Společné neštěstí je sblíží...Pěkná nuda, film kráčí odnikud nikam, obdařen neúnosnou stopáží má při absenci poutavého příběhu pramalou naději zaujmout. Jakoby si to uvědomovalí i ústřední herečtí představitelé a tak se tupě potácejí s jedním výrazem ve tváři od záběru k záběru. Nevzrušivě podaný příběh v nevzrušivé režii Sydneyho Pollacka je učiněný propadák. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Nefunkční milostné drama, natočené podle slavné knižní předlohy (tvůrce knihy se však od filmu - poté, co ho zhlédl - distancoval) je zcela jistě nejslabším filmem Harrisona Forda a jediné, co mu nelze upřít, je celkem zajímavých úvodních dvacet minut. Zbytek je smutnou ukázkou filmařské bezradnosti... ()

Vronsky 

všechny recenze uživatele

Vidina zajímavého příběhu a herecká účast mého oblíbence Harrisona Forda slibovaly solidní filmový zážitek. Lehce detektivní pátrání je však po chvíli vystřídáno nepříliš tradiční, ale přesto velmi nudnou love story, která je ukončena až závěrečnými titulky. Nulový posun děje kupředu měly vynahradit vedlejší dějové linie v podání Fordova kriminálního případu a úsilí o znovuzvolení Kristin Scott Thomas. K pomalému tempu celého filmu se však obě tyto linky příliš nehodí a když se mi ani tu pověstnou jiskru mezi hlavními aktéry nepodařilo zahlédnout, nemůže být výsledné hodnocení nad průměrem. Ve výsledku tak Náhodné setkání působí jako prášek na spaní se stoprocentní účinností, jehož dalšímu užití bych se rád do budoucna vyvaroval. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Klídek, pohoda. Na to, jak velký otřes hlavní hrdinové právě prožívají, je toho klídku skoro až moc. Pravda je, že Fordovi to moc nešlo a jeho postava nebyla dvakrát přesvědčivá. Těžko říct, proč (mimochodem navzdory jeansové módě celkem sexy) Kristin Thomas Fordově postavě skočila na klín. Er... kolem krku. Proč vlastně dávám ty čtyři hvězdičky? Nějak mi zkrátka sedla ta celková umírněnost filmu, jenž se obešel bez povinně volitelných honiček, šílených zvratů a děsně napínavých situací. A pro mě zafungovaly dva supermomenty — setkání na chajdě v lese a skvěle dospělá sexuální scéna v autě. Takže sice slabší, ale čtyři. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (12)

  • Počas plánovania produkcie tohto filmu štúdio kontaktovalo American Airlines so žiadosťou o informácie o svojom "CARE Team" s cieľom presnejšie zobraziť prácu tohto tímu v leteckej spoločnosti. Aerolinka to odmietla, pretože nevidela žiadnu pozitívnu stránku v spájaní sa s filmom o leteckej nehode. (Arsenal83)
  • Cullen (Peter Coyote) a Peyton (Susanna Thompson) sedeli na sedadlách 3A a B, ktoré sú na ľavej strane lietadla, no ich telá v ponorených troskách sú bezpečne pripútané na sedadlách napravo od uličky. (Arsenal83)

Reklama

Reklama