Reklama

Reklama

Ovdovělý otec zůstane na výchovu dcery sám a musí zvládnout vlastní pochybnosti, obavy, smutek a taky hory špinavých plenek. Inspirováno skutečným příběhem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Konečne príjemný film na netflixe a bez propagandy. Poukázanie na to, aké ťažké je sám vychovávať dieťa, a v tom veľký klobúk dole pred slobodnými mamičkami, ale tiež že vo dvojici sa to proste ťahá lepšie. Kevin Hart s výborným dramatickým výkonom. Pre lepšie hodnotenie mi tam chýbalo niečo viac, buď ešte niečo vtipnejšie alebo silnejšie. Ako kedysi špičkovo dokázali v Bez návodu resp. Aj dvaja sú rodina. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Fatherhood" neupriem fakt, že sa o niečo snaží, no v jadre dokopy pre mňa neprináša niečo, čo by som už nevidel spracované lepšie a zaujímavejšie ("Demain Tout Commence"). Mám tak trošku pocit, že tvorcovia chceli na jednej strane urobiť drámu o otcovi, ktorý sa musí vyrovnať s faktom, že jeho žena tesne po pôrode zomiera a rozhodne sa všetkých presvedčiť, že zvládne starostlivosť o svoju dcéru sám bez matky. No rovnako tomu občas chceli priniesť aj nejakej ľahšej komédie, ktorá by to urobila možno trošku atraktívnejšie. A sú tu scénky, ktoré sa tak snažia pôsobiť a buď vás pobavia alebo nie. Nemôžem povedať, že som fanúšikom Kevina Harta, no má podľa mňa aj niekoľko lepších filmov. No tento film vyslovene má občas momentky, kedy som čakal, že zo seba vysúka nejaký fór, no celé to poňal vysoko seriózne. A niekedy zase naopak. Ten tón mi akosi k tomu filmu nepasoval. Oceňujem, že sa Kevin Hart ukazuje, že zvládne aj iné role než svoje klasické bežné komfortné veci, no myslím si, že chce to čas, aby to fungovalo poriadne. Tento film možno na niečo našliapol, no nemyslím si, že to potiahol úplne najideálnejšie. Pretože z nejakého dôvodu ma to nezaujalo a mal som pocit, že oveľa radšej by som si znovu pozrel vyššie spomenutý film "Aj Dvaja Sú Rodina". Hodnotenie: C+ ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele

(7/10). Pokud si chcete pustit večer s rodinou nějaký krásný film, tak Otcovství je ideální volba. Snímek pohladí na duši a dokáže i rozesmát. Prvních 15 minut filmu bylo nesmírně silných a prožíval jsem to společně s Kevinem Hartem. Přispívala k tomu i překrásná hudba. Poté snímek zkusí hrát občas i na tu vtipnou notu a daří se mu to ve většině případů. Sice je to snímek o zemřelé manželce, ale je třeba to těžké téma něčím odlehčit. Navíc s malou Maddy to jde samo. Ta holčička je naprosto úžasná a právě díky ní je tam ta dětská radost, kterou s ní divák sdílí. Většinou Netflix plodí pouze průměrné filmy, ale tohle byl super rodinný film, u kterého jsme se bavili celá rodina. A tak to má být. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Hmmmm....Kevin Hart je fešák, který má určité charisma....Bylo by fajn, aby se natáčelo víc takovýchto filmů, které ukazují, že život dítěte není jen o vztahu s matkou, ale jsou tam opravdu i otcové..tedy - je super, když tam jsou...Nic extra...i když - ano, je to smutné a těžké, ale já prostě nejsem na ty "hepáče"... ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart je možno o čosi lepší herec ako Ben Affleck (čo ho nekvalifikuje ako herca dobrého), ale toto je tak neskutočná vykrádačka Jersey girl, že sa až čudujem, že sa to nepriznáva k tomu, že ide o remake. Tie filmy sú skoro totožné! S tým rozdielom, že Jersey girl mal pod palcom Kevin Smith... Tento nie a tudiž to nie je dobrý film. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

  • Channing Tatum, jeden z producentů filmu, byl zvažován do hlavní role při prvním oznámení o vzniku snímku. (JORDY)

Reklama

Reklama