Reklama

Reklama

Ovdovělý otec zůstane na výchovu dcery sám a musí zvládnout vlastní pochybnosti, obavy, smutek a taky hory špinavých plenek. Inspirováno skutečným příběhem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Příjemně se na film dívalo. Kevin se spíše hodí do komediálních rolí, tady mě úplně nepřesvědčil, že dokáže zvládnout drama. Zkusil to a vážně se snaží, ale prostě jsem mu to nevěřila. Pořád jsem před sebou viděla utřeštěného a ukřičeného malého Kevina a nemohla jsem ten obraz vymazat z hlavy. Také bych uvítala, kdyby se snímek více věnoval růstu Maddie, vidíme jí na začátku jako miminko a pak bum je jí najednou šest. Myslím si, že lepší by bylo sledovat, jak se Kevin snaží popasovat s rolí otce a staráním se o Maddie. Bylo by to možná i vtipnější. Protože takhle je to takové nijaké a ploché. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době neprdelní netflixí film z USA, už to samotné je na šampáňo. :-D Asi bych měl napsat, že je tu vážné herectví Kevina Harta překvapením, ale já překvapený nebyl vůbec a nějakým šestým smyslem jsem to čekal. Byl skvělý. Velký plus za to, že se to drželo názvu a k romantice nebo rozverné rodinné komedii to sklouzlo minimálně. Moc fajn! 8/10 ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Hmmmm....Kevin Hart je fešák, který má určité charisma....Bylo by fajn, aby se natáčelo víc takovýchto filmů, které ukazují, že život dítěte není jen o vztahu s matkou, ale jsou tam opravdu i otcové..tedy - je super, když tam jsou...Nic extra...i když - ano, je to smutné a těžké, ale já prostě nejsem na ty "hepáče"... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Anonymní alkoholici sú vedľa.“ Prvú polhodinu je to film roka a budete namäkko ako namäkko uvarené vajíčka (režisér Ako na vec sa skrátka nezaprie). Mohlo to síce byť o 20 minút kratšie, vinou čoho to ku koncu začne dostávať rozvláčnu pachuť, ale najneskôr pri letisku znova začnete byť namäkko. Nemám srdce dať tomu menej ako 4*. Kevin Hart (ktorý to spoločne s Channingom Tatumom tiež produkoval) je úplne v pohode, jeho dcéra v podaní Melody Hurd patrí možno k jedným z najlepších detských kastingov roka, figúrky okolo nich sú nielen dojemné (mama, svokra, svokor), ale i vtipné (šéf Paul Reiser z Votrelcov a kamoši v podaní holohlavého Anthonyho Carrigana a Lil Rel Howeryho z hororu Uteč sú neprehliadnuteľní). ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Je to pekné, ale mám pocit akoby som to už kdesi videl. A veruže áno, Jersey Girl bolo v podstate o tom istom - ten istý základ, tá istá zápletka, viacmenej rovnaká pointa, dokonca aj žánrovo to išlo v tej istej línii. Takže pre mňa to pôsobilo ako také déjà vu. Napriek tomu, film ako taký sa mi páčil, Kevinovi Hartovi táto rola vcelku sadla. Celé to pôsobilo, napriek smutným okolnostiam na začiatku filmu, veľmi povzbudivo a motivačne, najmä vďaka dobrým dialógom a viacerým dojemným scénkam. Každopádne, takúto situáciu by veru zažiť nechcel nikto! ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

  • Channing Tatum, jeden z producentů filmu, byl zvažován do hlavní role při prvním oznámení o vzniku snímku. (JORDY)

Reklama

Reklama