Reklama

Reklama

Ovdovělý otec zůstane na výchovu dcery sám a musí zvládnout vlastní pochybnosti, obavy, smutek a taky hory špinavých plenek. Inspirováno skutečným příběhem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart je možno o čosi lepší herec ako Ben Affleck (čo ho nekvalifikuje ako herca dobrého), ale toto je tak neskutočná vykrádačka Jersey girl, že sa až čudujem, že sa to nepriznáva k tomu, že ide o remake. Tie filmy sú skoro totožné! S tým rozdielom, že Jersey girl mal pod palcom Kevin Smith... Tento nie a tudiž to nie je dobrý film. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

i přes vážnější téma ve finále příjemný film.Hart potvrdil,že dokáže být i víc než jen vřískající skřítkek a tady je uvěřitelně civilní.Až mě skoro mrzí,že tomu prostě nemůžu dát víc,protože tady není nic co by už nebylo jinde,vývoj je očekávatelný a skončí to přesně tak jak mě napadlo už asi v páté minutě.Nějaké to klišé je pak také samozřejmostí,ale aspoň jich tu není tolik a vyloženě nebijí do očí...60% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Anonymní alkoholici sú vedľa.“ Prvú polhodinu je to film roka a budete namäkko ako namäkko uvarené vajíčka (režisér Ako na vec sa skrátka nezaprie). Mohlo to síce byť o 20 minút kratšie, vinou čoho to ku koncu začne dostávať rozvláčnu pachuť, ale najneskôr pri letisku znova začnete byť namäkko. Nemám srdce dať tomu menej ako 4*. Kevin Hart (ktorý to spoločne s Channingom Tatumom tiež produkoval) je úplne v pohode, jeho dcéra v podaní Melody Hurd patrí možno k jedným z najlepších detských kastingov roka, figúrky okolo nich sú nielen dojemné (mama, svokra, svokor), ale i vtipné (šéf Paul Reiser z Votrelcov a kamoši v podaní holohlavého Anthonyho Carrigana a Lil Rel Howeryho z hororu Uteč sú neprehliadnuteľní). ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to pribeh o otcovstvi, ktery zachazi se svymi postavami s laskavosti a soucitem. Neni to hrozne, ale takove obycejne. Je to sladke a na to sve emoce. Melody Hurd, ktera ztvarnila mladou Maddy ma s talentovanym Kevinem Hartem skvelou chemii, ciz dela snimek koukatelny. Je to zalozeno na bestseleru z roku 2011 Two kisses for Maddy: A memoir of loss and love. ()

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Téma vypadalo dost nadějně ale hned od začátku musím říct, že komediálních prvků se tu moc nedočkáte (nějaké tam sice jsou, ale ty působí spíš trapně, než vtipně. Čest výjimkám). Je to až zbytečně moc těžkopádný drama, kdy se v každé druhé větě říká ''tohle by si tvoje máma přála'' ''tohle by tvoje máma udělala'' atd. je toho fakt zbytečně moc a věřím že spoustu lidí to pak už začne štvát. Přitom první půl hodina celkem šla a mělo to co říct, bohužel tím to i končilo. Pokud bych si chtěl dát někdy film na téma vdovec s dítětem, tak si mnohem raději pustím s Benem Affleckem Táta na plný úvazek. Za mě slabší 2* ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

  • Channing Tatum, jeden z producentů filmu, byl zvažován do hlavní role při prvním oznámení o vzniku snímku. (JORDY)

Reklama

Reklama