Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kvůli záchraně TVA se Loki a Mobius vydávají do minulosti vypátrat umělou inteligenci Minutku. (Disney+)

Recenze (32)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sorry jako, ale Majors je neskutečně otravný. Jeho přehráváný projev (teatrální dikce) je otřesná. Děj opět celkem nesmyslný (dokonce i nahlas padne věta “proč nespolupracujete” = scénář ví, že je na vodě). Jediné co funguje je posledních 10 minut, kdy se dozvídáme něco málo o počátcích TVA. Pozn.: co to Sylvie zase na konci předvedla? Vždyť to nedává smysl! ()

Textorix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi najlepšie napísaná epizóda zo všetkých MCU seriálov vôbec. Tenzia medzi postavami a ich charakterový vývoj je tu úplne briliantný. Nestačí ma udivovať ako si tento seriál drží tak vysokú úroveň spracovanie po všetkých stránkach. PS: Prosím Disney nechajte si Majorsa za každú cenu, on si toho Kanga neskutočne dáva. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Hľadanie agentky Remslayerovej privedie Lokiho a Mobiusa k Minútke a aj "Pánovi času", ktorý v tejto vetve ešte nevie o svojej úlohe v TVA. Prevedenie: Celú časť sa Loki a Mobius snažia nájsť agentku a Sylvie si tam len tak priskočí a ide zas robiť svoju zvrátenú spravodlivosť. Celé sa to končí na oko v prospech TVA. Uvidíme čo prinesie ďalšia časť. 78% ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak si říkám, že by se pro roli Kanga jen těžko sháněl méně charismatický a horší herec než je Jonathan Majors. Snad jedině že by místo něj hrála Jada Smith. Ten člověk prostě neumí vůbec hrát a je tak neuvěřitelně nesympatický a protivný, že to kazí celý díl. Sylvie se taky jen náhodně ukáže, aby si mohla zašermovat, a zase zmizne bůhví kam. Proč? ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po prvním nadšení z nové série přichází rychlé vystřízlivění. Marvel se snad vystřílel a vyčerpal hned v první epizodě, od té doby to jde od desíti k pěti. Vedlejší postavy jsou úplně otřesné (Ravonna, Hunter B-15, Victor Timely) a Loki s Mobiem vše nezachrání. První polovina epizody byla za mě nekoukatelná, Majors a jeho Timely mi fakt nesedli. Silně mi začíná vadit i Sylvie, která se neustále opakuje a nudí s každou další epizodou. Mám dojem, že ta aura kolem Lokiho je pryč. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Ruské kolo, které vidíme na Světové výstavě v roce 1893, je první postavené kolo tohoto typu na světě. (NiWi)

Reklama

Reklama