Reklama

Reklama

VOD (1)

Po krádeži Teseraktu se Loki ocitá před soudem Temporálně Variační Agentury. (Disney+)

Recenze (75)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

WandaVision a Falcona s Winter Soldierom som nevidel. Marvelovky pre mňa boli vždy zábavnou jednohubkou, ktorú som si pozrel, a už sa k nej znova nevrátil. Menovaní hrdinovia ma vo filmoch nikdy nezaujali natoľko, aby som im venoval svoj čas pri sledovaní seriálu. Loki je však jednou z výnimiek. Tom Hiddleston stvárňuje zákerného Boha Lokiho fantasticky a zápletka, ktorá by nám mohla ukázať mocnejšie bytosti, než sme doposiaľ videli, ma jednoducho láka. V priestoroch TVA sú teseracty a infinity stones úplne zbytočné, čo hovorí samo za seba. Myslím, že sledovať Lokiho naháňajúceho cez rôzne časové pásma „vy viete koho“ môže byť tajomné i zábavné, a preto dám seriálu šancu. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sorry, ale taková pecka to zase není. V polovině epizody jsem zvažoval i odpad. Prakticky neustále se žvaní o nesmyslech a koncept TVA vyvolává víc otázek než by bylo zdrávo. Za extra povedené považuji vsuvku o D.B. Cooperovi. Paradoxem je, že nejzábavnější moment je zároveň tím nejvíc zbytečným (pro děj epizody i čehokoliv co z MCU známe). Kdyby o tomto byl celý seriál (jak Loki vstupoval do dějin světa), byla by to pecka. A potenciál takřka nekonečný (mohl způsobit třeba výbuch v Černobylu, pád Hindenburgu, potopení Titaniku… prostě promarněný potenciál). ()

Reklama

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí seriál přímo související s MCU, a opět dostáváme úplně jiný přistup a styl. Owen Wilson PARÁDNÍ a fakt se zdá, že si svou roli hodně užívá. Nikdy jsem nepatřil ke skupině fanoušků, která je z Lokiho úplně hotová, ale těším se, co Hiddleston v  seriálu předvede, protože tenhle úvod byl hodně slibný. A má i dost silné momenty, které divákům, stejně jako samotnému Lokimu, poněkud poupraví měřítko závažnosti a důležitosti všech událostí, jež se dosud odehrály. Po vizuální stránce by se seriálový Loki neztratil ani v kinech, bylo to skvělé ve všech směrech, překvapivé, nápadité. Spíš jen z opatrnosti dávám 8/10, abych to hodnocení hned moc nenapálil:))     Více recenzí a zajímavostí nejen o MCU čtěte na Instagramu, profil instageek_cz , díky!:) ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv jsem na Marvelovky začal být poměrně během vysílání WandaVision alergický, při vydání traileru na Eternals až nepřirozeně naštvaný, Loki mě překvapil. Je to úplně něco jiného, než jakákoliv Marvelovka co jsme doposud mohly spatřit. Barvičky jsou nehorázně krásné a atmosféra by se dala krájet. Soundtrack krásně Zélandský a vtipy jsou doslova i vtipný. Celá premisa zní zajímavě, z pilotu to vypadá na Marveláckou detektivní a špionážní komedii s krásným vizuálem. A já říkám jen jediné - chci víc. Oproti předešlým dvoum seriálů co Marvel/Disney+ zveřejnil, toto vypadá opravdu skvěle a doufám, že nepropadne k průměru jako jeho předchůdci. 95/100 ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predstavte si Doctora Who spojeného s Rickom and Mortym v Marvel prevedení, a vznikne vám Loki. Loki je rozhodne jedna z najlepších postáv MCU a svoj vlastný projekt si plne zaslúžil. Seriál sa vydáva svojou vlastnou cestou a skrz cestovanie v čase a alternatívne reality je hneď jasné, že s pôvodnou timeline to bude mať pramálo spoločné, čo je aj dobre. Táto skutočnosť dáva Lokimu obrovský potenciál sa naplno prejaviť, odtrhnúť z reťazou a predviesť nám nejedno bláznivé dobrodružstvo. Loki má vskutku unikátny vzhľad a podmanivú vizuálnu stránku, je to jedno veľké kochanie sa nádherou, ktorou sa nebudete vedieť nabažiť. Potešenie prinesú i najrôznejšie inovatívne prvky, akými sú vychytávky TVA a fascinujúce hrátky s časom. Také spomaľovanie alebo zasmyčkovanie času zaručene pobaví. Najviac som si však užíval dynamiku a interakciu medzi Tomom Hiddlestonom a Owenom Wilsonom. Slovná konfrontácia Lokiho agentom Mobiusom a následná konverzačná scéna priniesla mnoho vtipných a sarkastických momentov, ale i psychologické prehĺbenie Lokiho a záverečné sebauvedomenie - náhľad do vnútra. A toto všetko bolo krásne zaobalené do vkusných metafor. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (13)

  • Loki (Tom Hiddleston) jako D. B. Cooper skáče z letadla během denního světla za jasného slunečného dne. Ve skutečnosti Cooper skákal již po setmění a během bouřky. (Kubaaa97)
  • Výhružka: „Vykuchám tě jako rybu, Casey,“ je odkaz na stejnou hlášku z filmu Vřískot (1996). (NiWi)
  • Nápis na obojku, který dostane Loki (Tom Hiddleston) v TVA, nese nápis: „Nebezpečná časová odchylka, zůstaňte ve střehu.“ (NiWi)

Reklama

Reklama