Reklama

Reklama

VOD (1)

Po krádeži Teseraktu se Loki ocitá před soudem Temporálně Variační Agentury. (Disney+)

Recenze (75)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejoblíbenějších záporáků novodobého filmu postupem času přerostl spíše v antihrdinu a hlavně tím si vydobil takovou slávu, že byl Marvel prakticky dotlačen fanoušky k vytvoření Lokiho sólového dobrodružství alespoň formou seriálu. A přestože Wanda i Falcon prozatím nepředvedli, že by se MCU mohlo zdařile rozrůst i na poli seriálovém, Loki zatím vypadá zdaleka nejlépe a doufám, že jeho mezičasová dobrodružství konečně ukojí to více než roční strádání po poutavé Marvelovce. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí seriál přímo související s MCU, a opět dostáváme úplně jiný přistup a styl. Owen Wilson PARÁDNÍ a fakt se zdá, že si svou roli hodně užívá. Nikdy jsem nepatřil ke skupině fanoušků, která je z Lokiho úplně hotová, ale těším se, co Hiddleston v  seriálu předvede, protože tenhle úvod byl hodně slibný. A má i dost silné momenty, které divákům, stejně jako samotnému Lokimu, poněkud poupraví měřítko závažnosti a důležitosti všech událostí, jež se dosud odehrály. Po vizuální stránce by se seriálový Loki neztratil ani v kinech, bylo to skvělé ve všech směrech, překvapivé, nápadité. Spíš jen z opatrnosti dávám 8/10, abych to hodnocení hned moc nenapálil:))     Více recenzí a zajímavostí nejen o MCU čtěte na Instagramu, profil instageek_cz , díky!:) ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím průměr. Různé verze strážců času už tu byli několikrát a tato zatím nevypadá nijak originálně. Loki už po těch všech filmech nepotřebuje brousit charakter dalšími a dalšími proslovy a tady toho kecani bylo celkem až zbytečně moc. Vypadá to zatím lépe než F+WS, ale ke kvalitě WandaVision to má zatím hodně daleko. 65% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sorry, ale taková pecka to zase není. V polovině epizody jsem zvažoval i odpad. Prakticky neustále se žvaní o nesmyslech a koncept TVA vyvolává víc otázek než by bylo zdrávo. Za extra povedené považuji vsuvku o D.B. Cooperovi. Paradoxem je, že nejzábavnější moment je zároveň tím nejvíc zbytečným (pro děj epizody i čehokoliv co z MCU známe). Kdyby o tomto byl celý seriál (jak Loki vstupoval do dějin světa), byla by to pecka. A potenciál takřka nekonečný (mohl způsobit třeba výbuch v Černobylu, pád Hindenburgu, potopení Titaniku… prostě promarněný potenciál). ()

Swannie 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý začiatok. Sedelo mi vyváženie vtipných scén s tými vážnejšími až emotívnejšími, akciu osobne príliš nepotrebujem. Absolútne milujem filmy a seriály, s ktorými sa narába s časom, takže to je u mňa vždy veľké plus. Hiddleston a Wilson sú osobitne aj spolu výborní, takisto sa mi veľmi páči vizuál seriálu a to, že sa zrejme Marvel opäť bude s divákmi kinematograficky trochu pohrávať - menej než pri WandaVision a zrejme viac, než pri The Falcon and the Winter Soldier. Piatu hviezdičku dávam za úžasnú hudbu a záverečné titulky - vďaka nim som si tú epizódu pozrela rovno dvakrát. V každom prípade sa nechcem tešiť príliš skoro a som zvedavá, ako sa bude seriál vyvíjať ďalej. Či pôjdu ambicióznejšou cestou ako WandaVision, alebo ostanú tradične marvelácky. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (13)

  • Vzhled TVA byl inspirován stereotypními vládními kanceláři ze 60. a 70. let. TVA též používá stejně zastarale vypadající technologii, od přístrojů po papíry či vzhled budov a místností. (NiWi)
  • Nápoj s názvem The Josta, který pije agent Mobius (Owen Wilson), byl ve skutečnosti jedním z úplně prvních prodávaných energy drinků v letech 1995 až 1999. Společnost Pepsi však přestala nápoj prodávat bez udání důvodu. (NiWi)

Reklama

Reklama