Reklama

Reklama

VOD (1)

Po krádeži Teseraktu se Loki ocitá před soudem Temporálně Variační Agentury. (Disney+)

Recenze (75)

Dejvecd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tu. Je to tu a ja vôbec nie som sklamaný, práve naopak, som príjemne prekvapený. Za prvé musím podotknúť, že herci hrajú skvelo, Owena Wilsona milujem a Tom Hiddleston si to tiež dosť dáva. Tiež sa mi páči, že sa nám konečne navrátil starý Loki, tak ako ho poznáme z jednotiek Avengers a Thora. Táto verzia Lokiho mi fakt sadne (možno je to jediná verzia Lokiho, ktorú mám rád), v Thorovi 3 už mi prišiel ako taký meme materiál. Chválim aj dobré spracovanie, ktoré sa pozitívne líši od klasických Marveloviek a ukazuje nám, že MCU dostane konečne kvalitný seriál. Som zvedavý, čo nám prinesie nasledujúcich 5 epizód. 9/10 ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sorry, ale taková pecka to zase není. V polovině epizody jsem zvažoval i odpad. Prakticky neustále se žvaní o nesmyslech a koncept TVA vyvolává víc otázek než by bylo zdrávo. Za extra povedené považuji vsuvku o D.B. Cooperovi. Paradoxem je, že nejzábavnější moment je zároveň tím nejvíc zbytečným (pro děj epizody i čehokoliv co z MCU známe). Kdyby o tomto byl celý seriál (jak Loki vstupoval do dějin světa), byla by to pecka. A potenciál takřka nekonečný (mohl způsobit třeba výbuch v Černobylu, pád Hindenburgu, potopení Titaniku… prostě promarněný potenciál). ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejoblíbenějších záporáků novodobého filmu postupem času přerostl spíše v antihrdinu a hlavně tím si vydobil takovou slávu, že byl Marvel prakticky dotlačen fanoušky k vytvoření Lokiho sólového dobrodružství alespoň formou seriálu. A přestože Wanda i Falcon prozatím nepředvedli, že by se MCU mohlo zdařile rozrůst i na poli seriálovém, Loki zatím vypadá zdaleka nejlépe a doufám, že jeho mezičasová dobrodružství konečně ukojí to více než roční strádání po poutavé Marvelovce. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Loki nechápající, proč se svět, vesmír prostě všechno neotáčí okolo něho, ale naopak. Žvatlání o touhách, přáních, moci, pravdě, lžích, životě a osudu. Lze nalinkovanému osudu uniknout (Nezvratný osud)? A můžu měnit sebe a vše okolo, pokud budu věřit, že mám vše nalinkované? Tak dobře, budeš králem, a co dál? Vraždící odchylka vypadá jako zajímavý motiv, tož se uvidí. Zatím tedy nijak uchvácen nejsem, ale šanci tomu dám. ()

Swannie 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý začiatok. Sedelo mi vyváženie vtipných scén s tými vážnejšími až emotívnejšími, akciu osobne príliš nepotrebujem. Absolútne milujem filmy a seriály, s ktorými sa narába s časom, takže to je u mňa vždy veľké plus. Hiddleston a Wilson sú osobitne aj spolu výborní, takisto sa mi veľmi páči vizuál seriálu a to, že sa zrejme Marvel opäť bude s divákmi kinematograficky trochu pohrávať - menej než pri WandaVision a zrejme viac, než pri The Falcon and the Winter Soldier. Piatu hviezdičku dávam za úžasnú hudbu a záverečné titulky - vďaka nim som si tú epizódu pozrela rovno dvakrát. V každom prípade sa nechcem tešiť príliš skoro a som zvedavá, ako sa bude seriál vyvíjať ďalej. Či pôjdu ambicióznejšou cestou ako WandaVision, alebo ostanú tradične marvelácky. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (13)

  • Ve vozíku s důkazy si můžeme všimnout baseballové karty T206 Honuse Wagnera. Wagner byl slavným baseballovým hráčem Pittsburgh Pirates a tato karta je také slavná. Americká tabáková společnost vytiskla mezi lety 1909 až 1911 méně než 200 kusů, protože Wagner trval na tom, aby přestali jeho kartu vyrábět. Jedná se tak o třetí nejcennější kartu na celém světě. (Kubaaa97)
  • Loki (Tom Hiddleston) v jedné scéně vystupuje jako D. B. Cooper. Jedná se o skutečného člověka, který unesl letadlo 24. listopadu 1971 v USA, získal výkupné a vyskočil z letadla za letu. (Kubaaa97)
  • Loki (Tom Hiddleston) jako D. B. Cooper skáče z letadla během denního světla za jasného slunečného dne. Ve skutečnosti Cooper skákal již po setmění a během bouřky. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama