Reklama

Reklama

VOD (1)

Po krádeži Teseraktu se Loki ocitá před soudem Temporálně Variační Agentury. (Disney+)

Recenze (75)

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím průměr. Různé verze strážců času už tu byli několikrát a tato zatím nevypadá nijak originálně. Loki už po těch všech filmech nepotřebuje brousit charakter dalšími a dalšími proslovy a tady toho kecani bylo celkem až zbytečně moc. Vypadá to zatím lépe než F+WS, ale ke kvalitě WandaVision to má zatím hodně daleko. 65% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Loki nechápající, proč se svět, vesmír prostě všechno neotáčí okolo něho, ale naopak. Žvatlání o touhách, přáních, moci, pravdě, lžích, životě a osudu. Lze nalinkovanému osudu uniknout (Nezvratný osud)? A můžu měnit sebe a vše okolo, pokud budu věřit, že mám vše nalinkované? Tak dobře, budeš králem, a co dál? Vraždící odchylka vypadá jako zajímavý motiv, tož se uvidí. Zatím tedy nijak uchvácen nejsem, ale šanci tomu dám. ()

Reklama

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predstavte si Doctora Who spojeného s Rickom and Mortym v Marvel prevedení, a vznikne vám Loki. Loki je rozhodne jedna z najlepších postáv MCU a svoj vlastný projekt si plne zaslúžil. Seriál sa vydáva svojou vlastnou cestou a skrz cestovanie v čase a alternatívne reality je hneď jasné, že s pôvodnou timeline to bude mať pramálo spoločné, čo je aj dobre. Táto skutočnosť dáva Lokimu obrovský potenciál sa naplno prejaviť, odtrhnúť z reťazou a predviesť nám nejedno bláznivé dobrodružstvo. Loki má vskutku unikátny vzhľad a podmanivú vizuálnu stránku, je to jedno veľké kochanie sa nádherou, ktorou sa nebudete vedieť nabažiť. Potešenie prinesú i najrôznejšie inovatívne prvky, akými sú vychytávky TVA a fascinujúce hrátky s časom. Také spomaľovanie alebo zasmyčkovanie času zaručene pobaví. Najviac som si však užíval dynamiku a interakciu medzi Tomom Hiddlestonom a Owenom Wilsonom. Slovná konfrontácia Lokiho agentom Mobiusom a následná konverzačná scéna priniesla mnoho vtipných a sarkastických momentov, ale i psychologické prehĺbenie Lokiho a záverečné sebauvedomenie - náhľad do vnútra. A toto všetko bolo krásne zaobalené do vkusných metafor. ()

Swannie 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý začiatok. Sedelo mi vyváženie vtipných scén s tými vážnejšími až emotívnejšími, akciu osobne príliš nepotrebujem. Absolútne milujem filmy a seriály, s ktorými sa narába s časom, takže to je u mňa vždy veľké plus. Hiddleston a Wilson sú osobitne aj spolu výborní, takisto sa mi veľmi páči vizuál seriálu a to, že sa zrejme Marvel opäť bude s divákmi kinematograficky trochu pohrávať - menej než pri WandaVision a zrejme viac, než pri The Falcon and the Winter Soldier. Piatu hviezdičku dávam za úžasnú hudbu a záverečné titulky - vďaka nim som si tú epizódu pozrela rovno dvakrát. V každom prípade sa nechcem tešiť príliš skoro a som zvedavá, ako sa bude seriál vyvíjať ďalej. Či pôjdu ambicióznejšou cestou ako WandaVision, alebo ostanú tradične marvelácky. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv jsem na Marvelovky začal být poměrně během vysílání WandaVision alergický, při vydání traileru na Eternals až nepřirozeně naštvaný, Loki mě překvapil. Je to úplně něco jiného, než jakákoliv Marvelovka co jsme doposud mohly spatřit. Barvičky jsou nehorázně krásné a atmosféra by se dala krájet. Soundtrack krásně Zélandský a vtipy jsou doslova i vtipný. Celá premisa zní zajímavě, z pilotu to vypadá na Marveláckou detektivní a špionážní komedii s krásným vizuálem. A já říkám jen jediné - chci víc. Oproti předešlým dvoum seriálů co Marvel/Disney+ zveřejnil, toto vypadá opravdu skvěle a doufám, že nepropadne k průměru jako jeho předchůdci. 95/100 ()

Galerie (14)

Zajímavosti (13)

  • Na konci pásky Lokiho (Tom Hiddleston) života můžeme vidět „ETH-616“. Earth-616 je hlavním vesmírem Marvel komiksů. (Kubaaa97)
  • Loki (Tom Hiddleston) v jedné scéně vystupuje jako D. B. Cooper. Jedná se o skutečného člověka, který unesl letadlo 24. listopadu 1971 v USA, získal výkupné a vyskočil z letadla za letu. (Kubaaa97)
  • Výhružka: „Vykuchám tě jako rybu, Casey,“ je odkaz na stejnou hlášku z filmu Vřískot (1996). (NiWi)

Reklama

Reklama