Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco Mobius a lovkyně B-15 pátrají po Lokim a Sylvii, v TVA zavládnou nervozita a paranoia. (Disney+)

Recenze (56)

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestliže se minulá epizoda zdála být pomalejší, tato nám to bohatě vynahradila. Utíkala, měla rychlé tempo, do toho hodně nových odhalení a zvratů, nějaká ta akce, a k tomu výborné výkony. Také bych chtěl speciálně vyzdvihnout hudbu, ve všech dílech byla zatím skvělá, ale tady speciálně jsem si jí několikrát všiml. Stejně tak vizuální efekty - celou sérii si zatím říkám, co by za takový rozpočet dalo třeba finále WandaVision. Kdybych měl něco vytknout, tak v závěrečném souboji mi choreografie trochu připomněla onu nechvalně bitku v Snokeově komnatě v The Last Jedi - bylo vidět, jak je to secvičené, nemělo to moc váhu a záporáci si vždy počkali, až se klaďáci připraví a až pak zaútočili. Ovšem klady této epizody dalece překonaly zápory, tohle je jen maličkost. Mimochodem se zdá, že naproti WandaVision, kde se fanouškům nevyplnily prakticky žádné teorie, se tentokrát plní všechny. TVA nejsou úplně kladní, Time Keepers nejsou skuteční, TVA agenti jsou Variants, když je někdo pruned tak ho to někam přesune (viz potitulková scéna), atd. No, uvidíme dál, zatím ale seriál výborný - jen doufám, že love story mezi Loki a Sylvií nakonec nikam nepovede a vysvětlí to nějak jinak, jinak by to bylo… zváštní… Epizoda 4 - 90% ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentár obsahuje spoilery! Tak toto bola riadna sila, tempo sa drasticky zvýšilo a dianie v TVA nadobudlo nové, obludné rozmery. Owen Wilson mi v minulej epizóde celkom chýbal, našťastie je späť a zase sa báječne vsadilo na už overenú taktiku, ktorou je záživná interakcia medzi ním a Tomom Hiddlestonom. Znovu sme sa navrátili k ich povestným posedeniam, ktoré zakaždým zabavia a o niečo viacej psychologicky prekreslia obe postavy. Loki si priznal svoju náklonnosť k Sylvie, zatiaľ čo Loki zasial v Mobiusovi pochybnosti. Konečne Mobius prezrel, stal sa plnohodnotným Lokiho priateľom, avšak malo to svoju cenu. Mobiusová údajná smrť ma zasiahla, vtedy mi bolo ešte ľúto, že takto skoro nás opúšťa Owen, i keď sa tak asi nakoniec nestane. Aj Loki spolu so Silvie sú vážne roztomilý a sladký. ()

Reklama

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak už chápu, co má Lady Loki (Sylvie) proti Time Keepers.  Hodně potěšil návrat staré známé, kterou jsme neviděli už HODNĚ dlouho. (I když to nebylo nic jiného než smyčka, ale stejně jsem si to užil.)  Jsem rád, že jsme se zase přesunuli do TVA a jsou zde další vtipné výměny názorů  Mobius vs Loki.  Možná je tu něco více ohledně Mobia (nebo se mýlím), ale něco mi tu nehraje.  V dalších epizodách se ještě něco stane a bude to pořádný mindf***.  Time Keepers jsou svině, A ten konec... Někde jsem už slyšel nějaké teorie a konec epizody je jenom podpořil. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Lokiho love story so svojim vlastným ja naruší nexus a prinúti aj agenta Morbiusa pochybovať o TVA. Odhalenie pánov času je na spadnutie a na pozadí sa odohráva niečo tajomné. Prevedenie:  Konečne sa zauzľovaný príbeh začína rozuzľovať a to štýlom, že to mňa ako diváka neskutočne baví a so záujmom sledujem čo sa stane ďalej. Lokiho ženskú predstaviteľku snáď ani nejde si nezamilovať. 90% ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. epizóda posunula dej riadne vpred. Udialo sa tu niekoľko šokujúcich (až surových) zvratov, pri ktorých mi behal mráz po chrbte. Zároveň sa však príbeh nanovo zamotal a my tak vôbec netušíme, o čo tu v skutočnosti ide, respektíve, čo je vlastne TVA a kto ťahá za nitky. P.S.: Potitulková scéna však bohužiaľ naznačila, že je to predsa len MCU, ktoré k svojim postavám zas až tak kruté nie je. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (12)

  • Píseň na konci je anglický cover písně „Hymne a l'amour“ od francouzské zpěvačky Édith Piaf. (Kubaaa97)
  • V potitulkové scéně si můžeme všimnout zřícené budovy Stark Tower. Na fasádě ale nevidíme nápis „Stark“, ale „Qeng“. Jedná se o odkaz na společnost Qeng Enterprises, která věž získala od Tonyho Starka. Tuto společnost v komiksech vlastnil Kang Dobyvatel pod jménem pan Gryphon. (Kubaaa97)
  • Všechny hlasy Time Keepers namluvil Jonathan Majors, představitel Kanga Dobyvatele nebo-li „He Who Remains“. (jajo161)

Reklama

Reklama