Reklama

Reklama

VOD (1)

Loki se snaží uniknout z pustého očistce zvaného Prázdno, kde potkává různé Varianty sebe samotného. (Disney+)

Recenze (45)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S výskytem asi tak bambilionu variací Lokiho vyvstává jedna otázka - pramatka všech otázek - co/kdo sakra je příčinou, že vznikne odchylka? Jak je možné, že jich je tolik? Začínám mít pocit, že se scénář začíná sám v sobě pěkně topit. Proč je TVA jen banda upocených “hasičů” místo toho, aby preventivně bránili vzniku variací? A říkám si, je to myšlenkou horší než Wanda Vision nebo ne? Pozn.: jako naprostou bombu považuji výskyt USS Eldridge (aka účastníka Philadelpshého experimentu). Tohle je něco čím měl být seriál doslova prošpikovaný. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě výborná epizoda, zřejmě nejepičtější ze všech. Mnohokrát jsem si říkal, že by tohle mělo být v kinech. Loki je v té košili s kravatou a s mečem hodně cool, Owen Wilson boží stejně jako v průběhu celého seriálu, a také Richard E. Grant je naprosto parádní. Zkrátka wow! Bavilo mě to a fakt jsem jen opakovaně litoval, že tenhle Loki místo seriálu nedostal podobu celovečeráku. Protože by šlo o hodně originální Marvelovku, která by vyčnívala nad drtivou většinou ostatních počinů v rámci MCU. /// Recenze a zajímavosti nejen o filmech a seriálech čtěte na Instagramu, profil instageek_cz , díky!:) ()

Reklama

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pustinu plnou trosek měst a lodních vraků a zabydlenou divnými alternativními verzemi Lokiho ohrožuje neekologický zabijácký mrak, který už na první pohled určitě zanechává uhlíkovou stopu. Tudíž je zapotřebí ho spojenými silami zlikvidovat. A otevřít si tím průchod k lepší budoucnosti .. éé, vlastně ke konci času .. no to je fuk. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totální úlet a cesta do pekel. Pokud se poslední díl nevytasí s nějakým zcela transcedentním a odzbrojujícím finále, vysvětlující celou tuhle taškařici plnou prapodivných monster, skákání v čase, alternativních realit a netradiční lovestory, nebo alespoň jejího náznaku, nelze to považovat za nic jiného, než sofistikovanou komiksovou parodii, bohužel zřejmě nechtěnou. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paráda tak, že přibyly další desítky otázek a jediné co jsme se dozvěděly je to, že dezintegraci Vás to vyvrhne kamsi kde na Vás bude útočit jakýsi mrak. Ten mrak Vás může ´´zabít,, nebo ne. Jelikož to byl předposlední díl tak začínám mít obavu, že většinu otázek nám nikdo nezodpoví. Plusové body za  ty 4 respektive 6 Loki (pokud počítám i Sylvii jestli to teda je Loki což stále nevíme)  za narážku na Philadelfský experiment a Throga. Uvidíme jak to zakončí. 80 procent ()

Galerie (17)

Zajímavosti (20)

  • Při cestě prázdnotou si můžeme všimnout zničené helikoptéry s nápisem THANOS, kterou poprvé Thanos používal v komiksu „Spidey Super Stories #39“, když se snažil získat Tesseract. (kebabvchlebu)
  • Během scén z doupěte si můžeme ve spodní části obrazovky všimnout horní části plechovky piva Schmidt. Jedná se o odkaz na německou ochránkyni životního prostředí Hannelore "Loki" Schmidt, manželku bývalého německého kancléře Helmuta Schmidta. (Kubaaa97)
  • V úkrytu Lokiů si můžeme všimnout videoherního automatu Polybius. Jedná se o městskou legendu z osmdesátých let popisující vládní psychologický experiment. Automat byl údajně často navštěvován muži v černém, kteří z něj sbírali data o hráčích. (Wade Wright)

Reklama

Reklama