Reklama

Reklama

VOD (1)

Loki se snaží uniknout z pustého očistce zvaného Prázdno, kde potkává různé Varianty sebe samotného. (Disney+)

Recenze (45)

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Glorious purpose! Nejemocionálnější a vizuálně nejpodmanivější epizoda. Všechno se začíná připravovat na grandiózní finále. Postapokylptický konec časů je něco, co mi evokuje hodně třetího Harryho Pottera, celá ta temná atmosféra tomu odpvídá. Hlavní potvora je solidní monstrum a Lokiové byli všichni zábavní. Kid Loki se stal badass třemi slovy I KILLED THOR. Richard Grant byl úžasný v téhle epizodě a vidět celý Asgard podruhé zničený obří nestůvorou bylo emocionální. Líbí se mi trojice Mobius, Loki a Sylvie. Jenom snad každý může nadávat na teorie, ale Marvel prostě připravuje past jako svině. Snad to tedy finála dopadne lépe než u WV. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě výborná epizoda, zřejmě nejepičtější ze všech. Mnohokrát jsem si říkal, že by tohle mělo být v kinech. Loki je v té košili s kravatou a s mečem hodně cool, Owen Wilson boží stejně jako v průběhu celého seriálu, a také Richard E. Grant je naprosto parádní. Zkrátka wow! Bavilo mě to a fakt jsem jen opakovaně litoval, že tenhle Loki místo seriálu nedostal podobu celovečeráku. Protože by šlo o hodně originální Marvelovku, která by vyčnívala nad drtivou většinou ostatních počinů v rámci MCU. /// Recenze a zajímavosti nejen o filmech a seriálech čtěte na Instagramu, profil instageek_cz , díky!:) ()

Reklama

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Loki se přes nepodařený začátek parádně rozjíždí a mě skoro mrzí, že další díl bude poslední. Pokud jsem dříve vytýkal levný vzhled, tak zde se postprodukce odvázala. Prázdnota má parádní feel, ponouká mnoho easter eggů pro geeky a celkově je prostředí oproti rigidní hale TVA osvěžující změnou. Loki se taky konečně přestává chovat jako užvaněné pako a jeho vztah k Sylvii se vyvíjí možná očekávaným, avšak soudím, že pro většinu fanoušků přívětivým způsobem. Závěř je bombový a starý Loki byl totální frajer. Snad poslední epizoda udrží nastavenou laťku. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný díl, jen pár věcí mi brání v přidělení plného počtu. Zaprvé bylo občas až bolestivé očividné, že herci stojí před zeleným plátnem, a ty barevné filtry to mysli spíše zvýrazňovaly než aby to maskovaly. A pak je tady ta rozlučková scéna, kdy si postavy znovu objasní plán a rozloučí se a tak - přišla mi prostě přehnaně seriózní a dramatická. Tyto vlastnosti sice k Lokimu patří, ovšem sem se mi nehodily, ne tímto způsobem. Tento dialog a celkově celou tuto scénu jsem už viděl v jiných filmech milionkrát, nic nového. Jinak ovšem epizoda skvělá. Různé varianty Lokiho byly neskutečně zábavné (Richard. E. Grant měl i ve svém směšném kostýmu obrovské charisma a svou roli stoprocentně prodal), vzájemné podrážení mezi nimi bylo zcela věrné oné postavě, k tomu byl díl plný easter eggů a fan service (Thanoscopter, helma Giant Yellow Jacket?), a celkově šíleností - líbí se mi, že seriál se nebojí být divný (Croki, Throg,…). A úplné finalé s Aliothem zabředlo do nádherného fantasy teritoria, které nás asi ve velkém čeká v příští, bohužel již poslední epizodě. Journey into Mystery - 85% PS: tip, kdo bude záporákem série - bude to Loki. Ačkoliv bych moc rád viděl Kanga a velice by se sem hodil, myslím, že by ho bývali představili nebo alespoň jeho přítomnost naznačili dříve. Navíc je seriál 100% o Lokim, o jeho neúspěších, objevování a překonávání sebe sama. Další Variant Loki jako záporák mi tedy dává největší smysl. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totální úlet a cesta do pekel. Pokud se poslední díl nevytasí s nějakým zcela transcedentním a odzbrojujícím finále, vysvětlující celou tuhle taškařici plnou prapodivných monster, skákání v čase, alternativních realit a netradiční lovestory, nebo alespoň jejího náznaku, nelze to považovat za nic jiného, než sofistikovanou komiksovou parodii, bohužel zřejmě nechtěnou. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (20)

  • V jednom záběru Prázdnoty můžeme vidět zničené trosky města, které zahrnují budovu Stark Tower. Pokud se ale podíváme pozorněji na nápis na budově, zjistíme, že na ní není nápis „STARK“, ale je na ní nápis „QENG“. (Hindy23)
  • Při scéně přechodu mezi povrchem a úkrytem je možné si v zemi všimnout také Thorova kladiva Mjölnir. (Matej.Krajci)
  • Na Voidu lze v pozadí zahlédnout helmu Yellowjacketa (záporňáka filmu Ant-Man, 2015), vesmírnou loď Ronana (záporňáka Strážců Galaxie, 2014) a létající loď SHIELDU – Helicarrier (z filmu Avengers, 2012), hlavu sochy Žijícího Tribunálu či Kangovu citadelu. (NiaWolf)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno