Reklama

Reklama

Loki - Season 1 (2021) (série)


Pro tok času. Vždycky. (S01E06)

(epizoda)
  • USA For All Time. Always. (více)

VOD (1)

Čas se krátí a ve velkém finále seriálové řady jdou Loki a Sylvie vstříc osudu. (Disney+)

Recenze (61)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm, nějak mi zkraje uniklo, že se chystá druhá řada a po ní nejspíš třetí a další a další. Postavy se zřejmě budou nahánět v různých realitách, a tak když zemřou, nejspíš se nic nestane, jak ostatně tvrdí i ten, co zůstává poslední. Reinkarnace je takový skvělý fígl, kdy se asi nebude divák muset bát o žádnou postavu. Vizuálně nejlepší díl, opět žvanění o pravdě a lži, o emocích a touhách, o svobodě, míru a válce. Konec jsem sice pochopil správně, ale také mi došlo, že to může být začátek nekonečného seriálu....hm, tak se měj, Loki, další řady mě nezajímají. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak finale me vylozene zklamalo. Fakt jsem si nepredstavoval, ze jako vyvrcholeni marvelovskeho serialu s fan favourite postavou stravime pulku dilu poslouchanim expozice od nejakeho nahodneho mourenina, prerusene nudnou a zbytecnou akcni scenou. A, ze to cele skonci jen cliffhangerem na druhou sezonu? Ble ()

Reklama

kiwizak 

všechny recenze uživatele

Po perfektních předchozích epizodách jsem byla z konce lehce zklamaná. Tedy, konfrontace Lokiho a Sylvie byla báječná, za tu bych dala pět z pěti. Ovšem tolik otázek a obří cliffhanger, aniž by došlo aspoň k meziuzavření nebo nápovědě co se bude dít dál... Mění to vše, to je jisté. Ale jako finále seriálu to úplně neuspokojí. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery. Hloupý vtip? Nemůžu uvěřit, že povolané osoby tuhle šaškárnu s vážnou tváří vypustily do světa. Po dramatickém nárůstu kvality v posledních dvou dílech mělo tohle všechny předpoklady být velkolepým finále, čemuž nasvědčovala i napínavý vstup Lokiho a Sylvie do Citadely. He Who Remains? Znělo to monumentálně, a navnadilo mě to ještě víc. Čekal jsem Living Tribunal, skutečné Time Keepers nebo něco podobného. A pak se na scéně objevuje užvaněný debil ve fialovém hábitu. Víceméně moment, kdy se vše zlomilo, kde se seriál zvrhl v parodii a od nějž nefunguje prakticky nic. Loki se Sylvií se porvou kvůli banální zámince, Mobiovo velkolepé "ničení TVA", na které se hypovalo v minulém díle, nevede nikam a  naprostá většina dějových linek končí neuzavřena. A jestli měl být ten černoch něco jiného než komediální fail, tak je to poslední hřebíček do rakve. Od finále jsem čekal velké vykoupení, místo toho došlo na velké potopení se vším všudy. EDIT: Tak jsem se dozvěděl, že ten šašek měl být Kang Dobyvatel. Gratulace Marvelu k zesměšnění tak ikonické postavy.  ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec mi nevadí méně akce a spousta dialogů, ale co mě vysloveně s...e je, když jde o mlácení prázdné slámy, když je očividné, že tvůrci mají vymyšlenou nějakou konstrukci, která by vydala tak na tři epizody a snaží se ji roztahat do šesti. Typický příklad byl Mandalorian. A vrchol toho všeho je, že ta poslední epizoda vlastně ani pořádné vyvrcholení nemá a rovnou odkazuje na druhou řadu. Tohle je fakt zklamání...trochu jsem po první epizodě doufal, že tentokrát půjde o kvalitní materiál. O originální pecku s bezva nápadem. Obdivuji Kate Herron, že z tak řídkého scénáře uplácala na pohled slušnou epizodu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Během úvodního loga můžeme slyšet nespočet hlášek a zvuků z předchozích Marvel filmů, později pak i ústřižky z proslovů známých lidí jako Nelson Mandela, Neil Armstrong či Alan Watts. (NiWi)
  • „He Who Remains“ je v komiksech prastará bytost, která stvořila a dohlíží na tzv. Time Keepers, a přebývá v Citadele na konci času. V minisérii si však tvůrci tyto skutečnosti lehce pozměnili a touto přezdívkou označili verzi Kanga the Conquerora (Jonathan Majors), kterou zde potkáme. (NiWi)

Reklama

Reklama