Reklama

Reklama

Loki - Season 1 (2021) (série)


Pro tok času. Vždycky. (S01E06)

(epizoda)
  • USA For All Time. Always. (více)
USA, 2021, 45 min

VOD (1)

Čas se krátí a ve velkém finále seriálové řady jdou Loki a Sylvie vstříc osudu. (Disney+)

Recenze (62)

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tragický závěr seriálu, kdy nakonec někdo nedokáže přenechat nenávisti ani tváří tvář lásky. Tohle je jedno z nejlepších finále jakéhokoliv seriálu. Jonathan Majors je vynikající herec a nového padoucha pravděpodobně celé fáze zahrál s naprosotu grácií. Miss Minute měla solidní jump scare doufám, že se vrátí jako side-kick nového Kanga. No a ten wtf závěr, který je pravděpodobně největší od Infinity War no to je prostě fantazie. Miluju tenhle seriál a absolutní špička a pravděpodobně to nejlepší, co kdy MCU vytvořilo. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm, nějak mi zkraje uniklo, že se chystá druhá řada a po ní nejspíš třetí a další a další. Postavy se zřejmě budou nahánět v různých realitách, a tak když zemřou, nejspíš se nic nestane, jak ostatně tvrdí i ten, co zůstává poslední. Reinkarnace je takový skvělý fígl, kdy se asi nebude divák muset bát o žádnou postavu. Vizuálně nejlepší díl, opět žvanění o pravdě a lži, o emocích a touhách, o svobodě, míru a válce. Konec jsem sice pochopil správně, ale také mi došlo, že to může být začátek nekonečného seriálu....hm, tak se měj, Loki, další řady mě nezajímají. ()

Reklama

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zmatečné žvanění o blbostech v nějakém středověkém zámečku zabírá většinu stopáže a ten černej šašek ve fialovým hábitu vzbuzuje tak intenzivní chuť ho zabít, že zcela a naprosto souhlasím se Sylviiným rozhodnutím. A cliffhanger na závěr pochopitelně pohřbívá všechno, co se za těch šest dílů odehrálo, jak jinak. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Sylvie a Loki konečne nájdu osobu, ktorá ťahá za nitky, teraz je iba na nich či jeho príbehu uveria alebo nie. Každopádne TVA to má zrátané a osud sveta je tiež na veľmi tenkom ľade. Prevedenie: Z finálneho záporáka som úprimne sklamaný a z celého vyloženia kariet na stôl som tiež sklamaný. Do toho to Lokiho precitnutie a dôvera. Dávam priemerné hodnotenie iba kvôli predchádzajúcemu good feelingu. 50% ()

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto super epizoda. Skvělá atmosféra a opět skvělý vizuál. Já prostě věděl, že za tím bude tahle postava. Jistě, mohli upravit nějak příběh, ale jakmile jsem zjistil, kdo byla jedna z postav , která byla představena na začátku, věděl jsem, že další  se musí brzy objevit nebo dojít přinejmenším k nějaké referenci. A nakonec se to stalo. A jeho naprosto přepálené představení a chování bylo naprosto super.  A ten konec... No, teď vážně nevím, co čekat. A o to víc se těším na 2.sérii. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Poprvé se v této epizodě i celém filmovém MCU objeví marvelovský superpadouch Kang Dobyvatel. (MakiMaki)

Reklama

Reklama