Reklama

Reklama

Loki - Season 1 (2021) (série)


Pro tok času. Vždycky. (S01E06)

(epizoda)
  • USA For All Time. Always. (více)

VOD (1)

Čas se krátí a ve velkém finále seriálové řady jdou Loki a Sylvie vstříc osudu. (Disney+)

Recenze (61)

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Několikrát jsem se musela přesvědčit, že se vážně koukám na seriál od Marvelu/Disney a ne na nějakou parodii. Tenhle závěr je prostě plivnutí do tváře všem divákům, kteří od seriálu čekali alespoň průměrnou úroveň. Takových náznaků, tajemna a možností jak závěr pořádně zakončit - třeba kdyby hlavním záporák byl syn/dcera Lokiho/Sylvie, nebo jejich ultra zlá varianta nebo... jo to by byl mindfuck, ale ne, místo toho dostane nějaké stand-up vystoupení, kde si nějaký trapný "N" cintá pentli, zatímco oba herci jen čučí. Ani bych se nedivila, kdyby se ta scéna natočila jako reakce na čtení scénáře. Celý tenhle díl je vlastně jen tupá rohožka pro Marvel Phase 4 a nemá ambice být ničím jiným. O scéně s Mobiusem ani nemluvím. Tady zklamalo snad všechno. Doporučuji zkouknout prvních pět minut a pak to vypnout a domýšlet si, že seriál měl důstojné finále. ()

kiwizak 

všechny recenze uživatele

Po perfektních předchozích epizodách jsem byla z konce lehce zklamaná. Tedy, konfrontace Lokiho a Sylvie byla báječná, za tu bych dala pět z pěti. Ovšem tolik otázek a obří cliffhanger, aniž by došlo aspoň k meziuzavření nebo nápovědě co se bude dít dál... Mění to vše, to je jisté. Ale jako finále seriálu to úplně neuspokojí. ()

Reklama

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery. Hloupý vtip? Nemůžu uvěřit, že povolané osoby tuhle šaškárnu s vážnou tváří vypustily do světa. Po dramatickém nárůstu kvality v posledních dvou dílech mělo tohle všechny předpoklady být velkolepým finále, čemuž nasvědčovala i napínavý vstup Lokiho a Sylvie do Citadely. He Who Remains? Znělo to monumentálně, a navnadilo mě to ještě víc. Čekal jsem Living Tribunal, skutečné Time Keepers nebo něco podobného. A pak se na scéně objevuje užvaněný debil ve fialovém hábitu. Víceméně moment, kdy se vše zlomilo, kde se seriál zvrhl v parodii a od nějž nefunguje prakticky nic. Loki se Sylvií se porvou kvůli banální zámince, Mobiovo velkolepé "ničení TVA", na které se hypovalo v minulém díle, nevede nikam a  naprostá většina dějových linek končí neuzavřena. A jestli měl být ten černoch něco jiného než komediální fail, tak je to poslední hřebíček do rakve. Od finále jsem čekal velké vykoupení, místo toho došlo na velké potopení se vším všudy. EDIT: Tak jsem se dozvěděl, že ten šašek měl být Kang Dobyvatel. Gratulace Marvelu k zesměšnění tak ikonické postavy.  ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm, nějak mi zkraje uniklo, že se chystá druhá řada a po ní nejspíš třetí a další a další. Postavy se zřejmě budou nahánět v různých realitách, a tak když zemřou, nejspíš se nic nestane, jak ostatně tvrdí i ten, co zůstává poslední. Reinkarnace je takový skvělý fígl, kdy se asi nebude divák muset bát o žádnou postavu. Vizuálně nejlepší díl, opět žvanění o pravdě a lži, o emocích a touhách, o svobodě, míru a válce. Konec jsem sice pochopil správně, ale také mi došlo, že to může být začátek nekonečného seriálu....hm, tak se měj, Loki, další řady mě nezajímají. ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele

Toto finále bolo zlé. Celý čas sa epizóda iba naťahovala iba aby na konci mohli povedať že bude druhá séria. Nič z príbehu nevysvetlili, nevyriešili, iba spravili lacný cliffhanger. Predstavili nového veľkého záporáka a to je Kang the Conqueror. Herec ktorý ho hrá není zlý ale strašne zle Kang vyzerá. Poprvé není modrý čo je doslova jediná vec ktorú s ním mali spraviť dobre. Po druhé oblek vyzerá ako lacná verzia ozymandiasa z Watchmenov. Fakt nechápem aký dôvod mali ho nespraviť ako v komiksoch. Každý kto nepozná túto postavu bude zmätený. To už ani není o reprezentácií. Toto je ako keby spravili Thanosa bieleho lebo jeho herec je biely. Kang je mimozemšťan tak prečo ho nepsrvaili modrého ako v komiksoch. A ja viem že to je jeho variant ale prosím vás, takto trápna výhovorka. Aj kebyže to je variant, prvé zoznámenie s postavou by malo byť také že si ju zapamätáte. Z tohto čáva si zapamätám iba to že má nasralo čo s ním urobili. Tak dobrý herec a pokazia to kostýmom čo ti dáva... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • V pracovně Ravony Renslayer (Gugu Mbatha-Raw) z jejího života před TVA můžeme vidět diplom, na kterém je jméno Rebecca Tourminet. Toto krycí jméno použila Ravona v jednom z komiksů při její cestě do roku 1903. (NiWi)

Reklama

Reklama