Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda a Vision sa snažia skryť svoje superschopnosti počas večere s Visionovým šéfom a jeho ženou. (Disney+)

Recenze (77)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jako velmi mě baví fakt, že první nová věc z MCU universa po nějakém roce a půl vypadá takhle. To ti nadržení fanboyové, jejichž kulturní rozhled začíná Supermanem a končí Spidermanem, musí být nadšení :D Pro mě to docela zajímavě funguje z toho hlediska, že všichni víme, že Wanda a Vision jsou marvelácké postavy, a že dřív něbo pozdějc dojde k nějaké superhrdinské akci, kterou známe z kino filmů. A že to, co sledujeme (minimálně) v prvých dvou dílech, je nějakej mindfuck. Ale že by to fungovalo samo o sobě - jako sitcom - to fakt ne. Jsem zvědavej, co se z toho vyklube, ale upřímně řečeno budu velmi rád, pokud se to začne klubat rychle, nejlíp už v další epizodě. ()

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Divím se zdejším komentářům, protože za mě absolutní pecka. Kdyby tohle vysílali v padesátkách, byl by z toho hit, protože ty gagy jsou fakt perfektní a herci si to dávají na výbornou. Hlavně ale úžasně funguje to tajemno. Kde se vlastně všichni vzali? A Agnes? Něco mi říká, že do toho kolotoče nepatří. Ano, tohle jsem chtěl. Něco odvážně jiného. ()

Reklama

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy som nemusel sitkomy a 50-tkove bezfarebné už vôbec nie. Ale toto ma síce prekvapilo ale zase aj potešilo. Marvel si môže dovoliť risknúť a experimentovať s niečím takým. Navyše pár scén a záver napovedajú že nie všetko je s kostolným poriadkom. Uvidíme čo ďalej. Jo a chémia medzi hrdinami je ešte viac cool než vo filmoch. ()

Flocke 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že první díl bude takhle nějak vypadat. Doufal jsem ale, že v závěru bude trošku víc odhalení než jen záběr odněkud na obrazovku a kvůli tomu nedám 5*. Jinak celou dobu jsem byl v pozoru a čekal co se tam stane a to je vlastně plus i mínus, protože v podstatě nic z toho na co všichni čekáme, ale mám rád, když s mojí poruchou pozornosti, vydržím bejt celou dobu ve střehu :)) Celkově vzato dobrej úvod do seriálu. Bylo to vtipný a fungovalo by to i mimo MCU, jen už bych asi nebyl cílovka. PS: Můj bejvalej šéf byl taky pan Hart :)) ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Wanda a Vision sa presťahujú do malého Amerického mestečka a potykajú sa s prvým problémom. Večera so šéfom. Prevedenie: Atmosféra sitkomu zo 60. rokov bola celkom milým prekvapením ale asi nie som jediný fanúšik univerza, ktorý to nečakal. Pocity: Elizabeth je vynikajúca herečka. Má šarm aj charizmu a dokáže zahrať čokoľvek. Dosť ťahá seriál dopredu. Dosť veľa vecí bolo nevripných a moc sa tlačilo na pílu. Pevne verím že sa to dáko utrasie. 65% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (23)

  • Jedná se o nejkratší epizodu seriálu. Má téměř poloviční stopáž než finálový díl. (Kubaaa97)
  • Ačkoliv se tato epizoda odehrává v 50. letech, tak si v obývacím pokoji můžeme všimnout malmového krbu. Ten byl ale vytvořen až v 60. letech. (Kubaaa97)
  • V úvodních titulcích si můžeme všimnout značky „For Sale“, jež Wanda změní na „Sold“, která má na sobě telefonní číslo s předvolbou 732. Jedná se o předčíslí pro oblasti státu New Jersey Middlesex, Somerset, Union, Monmouth a Ocean County. Nicméně tato předvolba byla uvedena v chod až v roce 1997. Jedná se pravděpodobně o Wandino (Elizabeth Olsen) neuvědomění, že v 50. letech toto předčíslí ještě neexistovalo a správně by mělo mít 201. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama