Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda a Vision sa snažia skryť svoje superschopnosti počas večere s Visionovým šéfom a jeho ženou. (Disney+)

Recenze (77)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy som nemusel sitkomy a 50-tkove bezfarebné už vôbec nie. Ale toto ma síce prekvapilo ale zase aj potešilo. Marvel si môže dovoliť risknúť a experimentovať s niečím takým. Navyše pár scén a záver napovedajú že nie všetko je s kostolným poriadkom. Uvidíme čo ďalej. Jo a chémia medzi hrdinami je ešte viac cool než vo filmoch. ()

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Divím se zdejším komentářům, protože za mě absolutní pecka. Kdyby tohle vysílali v padesátkách, byl by z toho hit, protože ty gagy jsou fakt perfektní a herci si to dávají na výbornou. Hlavně ale úžasně funguje to tajemno. Kde se vlastně všichni vzali? A Agnes? Něco mi říká, že do toho kolotoče nepatří. Ano, tohle jsem chtěl. Něco odvážně jiného. ()

Reklama

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-PG || Disney+/Marvel Studios || Oceňuji snahu Marvelu přijít s originálním žánrovým pojetím, ať už to v dalších řádcích budu jakkoliv popírat. Nápad na sitcom je velmi odvážný a docela jsem se na něj těšil, ačkoliv jsem si těžko představoval, jak se s ním tvůrci poperou. Výsledek je bohužel dost chatrný a ty, kteří skutečně čekali na humorný sitcom, nepotěší. Zasmál jsem se asi 2x a ani jedna z řešených pod zápletek mě nijak nebavila (Co nezachrání ani Kitty ze Zlatých sedmdesátých...). Tyto nápady se jaksi míjí s cílovou diváckou skupinou 15+, která o primitivní televizní tvorbě 50. let nemá ani šajna. Někteří se možná proto budou smát, jiní nudit. Raději bych si tyto sitkomové díly představil jako desetiminutové skeče ze SNL. Přitom Olsen i Bettany do svých ujetých rolí dávají opravdu hodně. Bohužel tam, kde máme končit vypointovaným vtipem, odhalujeme, že tu něco smrdí a jejich idylický život je pouhou iluzí. To nás diváky pomalu svádí, že to bude celé o něčem úplně jiném, jen si musíme několik epizod počkat. Sami tvůrci (nejpozději ve střižně) očividně prozřeli a sestříhali úvodní díly na 20-30 minut, aby ty další mohly atakovat celou hodinu. Buď jejich originální nápad vzal rychle za své nebo jde o nový tipy šetření peněz na velkolepou akci a natahování stopáže série. Zkrátka tyto 2-3 epizody si nikdy znovu nepustím a budu rovnou přeskakovat do poloviny, kde by se měl seriál skutečně rozjet. Proto zklamaným divákům radím: „vydržte to, bude líp.“ a těm spokojeným: „užijte si to, než z toho bude další marvelovka.“ 50%. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Abych se přiznal, jsem silně zmatený, ale nemůžu si pomoct, bavilo mě to a rozhodně se těším na další díl... už teď čekám, co se z toho vyklube, jelikož všichni víme, jak to s Visionem dopadlo v Infinite War, a co má tohle kruci znamenat!? :D Mimochodem - přijde mi to, nebo třetinu dílu tvoří závěrečné titulky? :D ()

KillHurt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to to co slíbili v traileru. První epizoda se inspiruje americkými sitcomy z 50. let a drží se jich zuby nehty (včetně dobových reklam - sakra proč to světýlko bylo červené?). Bojím se, že u mainstreamových fanoušků narazí. Během první půl hodiny se dozvíme základní fakta, ale žádná vysvětlení. A to je dobře. Bohužel si myslím, že spousta diváků nebude chtít přistoupit na pravidla této hry. "Zastaralý" humor funguje, herecké výkony jsou skvělé, práce s kamerou perfektní (hlavně změny úhlů při změně tónu děje). Jo, tohle mě baví. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (23)

  • V úvodních titulcích si můžeme všimnout značky „For Sale“, jež Wanda změní na „Sold“, která má na sobě telefonní číslo s předvolbou 732. Jedná se o předčíslí pro oblasti státu New Jersey Middlesex, Somerset, Union, Monmouth a Ocean County. Nicméně tato předvolba byla uvedena v chod až v roce 1997. Jedná se pravděpodobně o Wandino (Elizabeth Olsen) neuvědomění, že v 50. letech toto předčíslí ještě neexistovalo a správně by mělo mít 201. (Kubaaa97)
  • Wanda a Vision mají v kalendáři označený 23. den, což odpovídá počtu dosud vydaných filmů v rámci Marvel Cinematic Universe. (Matej.Krajci)
  • Ačkoliv se tato epizoda odehrává v 50. letech, tak si v obývacím pokoji můžeme všimnout malmového krbu. Ten byl ale vytvořen až v 60. letech. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama