Reklama

Reklama

VOD (1)

Na základe zvláštneho správania susedov začne mať Vision podozrenia, no Wanda ho upokojí. (Disney+)

Recenze (55)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osobne som bol viac nadšený zo štvorky, kde sa vykladali karty prvýkrát na stôl. Kto sa objavuje či neobjavuje v ďalšom deji, ma až tak netankuje. Ale stále sme bližšie tomu, čo sa skutočne deje, v podstate je to už vysvetlené, ale rôzne maličkosti potrebujú dovysvetlovať. Osemdesiatková atmosféra nemá chybu, ani reklama na to, čo robiť, keď sa vám vyleje doma pivo. Čiže na tú najdôležitejšiu otázku v manželstve. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je odpal. Zřejmě nejlepší epizoda - a to nejen díky konci. Tady už opravdu slušně přituhuje a démonická Wanda vystrkuje růžky. Scény s dospívajícími synky jsou sice zábavné, ale jinak atmosféra pořádně houstne, přičemž reklamy začínají dávat mnohem větší smysl (ta dnešní je epická). Dozvídáme se děsivou pravdu o psychickém stavu ostatních obyvatelích městečka, a trochu začínáme zabrušovat do toho, co je vlastně reálné. Člověk musí začít dost přemýšlet nad tím, jak to celé vlastně dopadne, protože hrátky s kvanty mohou skončit jakkoliv. Zvláště s Visionem to bude ještě docela zábavné, ale pár tipů mám. Scarlet Witch se blíží přátelé... ()

Reklama

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER ALERT: A tomuhle se říká mistrovská epizoda plná zvratů a překvapení. A následně hláška Kat Dennings: "She recasts her brother." Jako WTF. Že by velké propojení či něco jiného? No uvidíme, ale jede se ve velkém a to jsem ještě slyšel min. o jedné herecké hvězdě, která se má možná účastnit. Uvidí se, zda se to vyplní a zda to bude utajení ve stylu Mandalorian. Jasných 5*. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušný diel kde sa zase dozvieme pár info v závere aj jednej návštevy ktorú síce nechápem ale nevadí. No a neviem či sa to iba mne zdá ale keď dávajú tú pasáž že previously tak mám taký pocit akoby v niektorých scénach hovorili inak než vtedy naozaj, takže nadobúdam pocit či Wanda nevytvorila alternatívnu realitu v inej alternatívnej realite. EDIT: takže po pár zapátraniach som zistil, že týpek je Xmenovská verzia Pietra. No nápad na prepojenie fajn a nespoznal som ho preto lebo v budúcej minulosti bola tá postava o ničom. ()

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odpálilo mi dekel. To čo bolo toto??? Wanda sa úplne zbláznila. A ten koniec no neverím. Nesledujem na internete žiadne diskusie ani teórie tak si to viac vychutnávam. Čakal som na konci všetko ale toto by ma ani vo sne nenapadlo kto sa nám to objaví. Celkovo ma tento seriál veľmi baví a teším sa ďalej ako to dopadne a prečo to Wanda robí a ako to dopadne s Visionom. Jednotlivé odkazy na udalosti naprieč MCU sú super a verím, že majú aj nejaký skrytý odkaz ktorý sa aj vysvetlí lebo mi to vŕta hlavou. Teším sa na novú časť už teraz. Znovu to bude nekonečný príbeh. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (15)

  • Rozebírání Visiona (Paul Bettany) v laboratoři a pozdější záchrana Wandou (Elizabeth Olsen) odkazuje na příběhový oblouk „Vision Quest“ z komiksů. V něm byl Vision znovu sestaven a zaktivován v čistě bílé podobě bez emocí a nějakou dobu trvalo, než se znovu projevily. (Kubaaa97)
  • Pes jménem Sparky vystupuje i v původních komiksech s Visionem. (NiWi)
  • Před začátkem dílu v souhrnu předchozího dění Wanda (Elizabeth Olsen) namísto „She went back home“ („Šla zpátky domů“) říká „She doesn't belong here“ („Nepatří sem“). Tato změna je určená agentům SWORDu, kteří se na epizodu dívají, jako varování. (Noobinator)

Reklama

Reklama