Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda sa vydáva na nepríjemnú cestu do svojej minulosti, ktorá jej však pomôže vysvetliť prítomnosť a budúcnosť. (Disney+)

Recenze (50)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásná ukázka toho, jak se má pracovat s postavou. Dejte ji pořádné podhoubí, dostatek času na projev a máte postavu, s kterou s dá skvělé pracovat. Tohle je jeden z důvodu proč MCU je tak populární. Buduje se na prostoru několika hodin děje a vy se za ten čas s postavou prostě sžijete. Její trable i vítězství na vás pak působí více a úderněji. Dobrá práce. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavé to je, minimálně v překračování hranic formátů. Který jiný seriál do sestřihu z minula naseká i šest let starý film, který je v rámci hlavního příběhu stále relevantní? A už došlo i na odpověď těm divákům, kteří nechápali, jak by chudá holka z východní Evropy mohla znát stařičké americké sitkomy, logicky z DVD. Takže neplýtvejte časem a taky si zkuste zapnout I Love Lucy (1951), The Dick Van Dyke Show (1961), The Addams Family (1964), Bewitched (1964), I Dream of Jeannie (1965), Who's the Boss? (1984) nebo Malcolm in the Middle (2000). ()

Reklama

Simon.Dobes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvých 10 minút - nuda. Absolútne sa mi to do hlavného MCU sveta nehodilo, prišlo mi, že pozerám na Runaways, poprípadne Agents of S.H.I.E.L.D., tam by to šlo. Potom sme nazreli do minulosti, a to sa mi veľmi páčilo. Aj scéna s rodičmi (i keď absolútne nechápem, prečo jej matka nič neurobila, keď zbadala vonku prestrelku), ale najmä scéna s Visionom v sídle Avengers. Mohol by niekedy vzniknúť krátkometrážny seriál o Avengers, keď práve nezachraňovali svet a vidieť ich trochu z iného uhla pohľadu. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Wanda sa musí postaviť zoči voči démonom svojej minulosti. Prevedenie: Konečne sa nám obohacuje aj príbeh MCU a dozvedáme sa množstvo vecí z Wandinej minulosti. Do toho je konečne cítiť trocha emocionálneho vypätia a konečne sa nám darí vžiť sa do osudov hlavných hrdinov tak ako by to zrejme scenáristi chceli. 92% ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé. Nemá to sice takový tah na branku a Endgame působila na emoce lépe, ale i tak výborná epizoda. Scénář nadále boří všechny dohady a předpoklady, přičemž je člověk spokojený, že se mu to všechno nepodařilo rozplést. Opravdu mě dost zajímá, jak to celé vyvrcholí. WandaVision se Marvelu povedla takřka dokonale... ()

Galerie (1)

Zajímavosti (12)

  • V Orwellově románu „1984“ byla místnost 101 místem, kde člověk čelil nejhorší věci na světě. V této epizodě zjistíme, že ředitel S.W.O.R.D.u Tyler Hayward (Josh Stamberg) má kancelář s číslem 101, ve které Wanda (Elizabeth Olsen) vidí, jak technici rozebírají Visiona (Paul Bettany). (Kubaaa97)
  • V této epizodě je k vidění mezititulková scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama