Tvůrci:
Mark A. AltmanKamera:
Maximilian SchmigeHrají:
Priscilla Quintana, Noah Huntley, Tehmina Sunny, John Harlan Kim, Banita Sandhu, Carla Woodcock, Oliver Dench, Raechelle Banno, Ben Radcliffe (více)Série(2) / Epizody(23)
Mladá žena prišla o všetko, ale podarilo sa jej objaviť nový život na Akadémii kozmického výcviku Zeme, kde sa so svojimi priateľmi učí brániť galaxiu. (dixx)
Fakt slabota, akú som ani od CW nečakal. ()
I přesto, že se jedná o levné béčko, ne-li céčko, CGI triky jsou jak z devadesátek a herci jsou prkenní jak ti z turecké telenovely, nakonec jsem si k seriálu cestu našel. Začátek moc nezaujal, ale cirka od čtvrté epizody mě začalo zajímat, jak to bude pokračovat a jaká jsou vlastně všechna ta tajemství. Bohužel, konec je stejně hloupý jako začátek, ale z původního skoro odpadu se u mě seriál vyšplhal na nějakých 50 procent. Seriál je v podstatě koncipován jako space opera pro teenagery. Mě zajímá jen ta sci-fi část, která nakonec není zase tak špatná. Jiné planety, mimozemšťani, vesmírné bitvy, mystéria. Protože v době, kdy tohle píši, již začíná druhá série, doufám alespoň v lepší CGI než v té první. ()
Tak tohle se vážně nedá sledovat. max 20% ()